Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2011. 18:39h.

"Quina pena, Joana! I la dignitat?"

Una exconsellera de CiU convida Ortega a "dimitir o desmentir" i carrega contra Duran

"Quina pena, Joana! I la dignitat?"

Carme-Laura Gil, en una imatge d'arxiu

Carme-Laura Gil, exconsellera d'Ensenyament de la Generalitat amb CiU, ha carregat contra la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida.

En un article publicat al seu bloc personal, Gil afirma que "Duran i Lleida ha enlluernat el personal amb una qualitat insospitada i envejable, és una mena de mèdium, té el privilegi d'interpretar els silencis de morts i vius".

"Fa pocs dies ens deixà aclaparats quan en un cop d'ira ens revelà els sentiments en el moment tràgic de la seva mort de l'admirat i admirable Carrasco i Formiguera , i el veritable significat de l'històric crit del patriota 'Visca Catalunya lliure!'. Lliure, ens digué Duran, no volia dir lliure. I recentment , encara no recuperats del xoc interpretatiu, Duran ens ha descobert una faceta prou interessant, la de mestre titellaire", explica.

"Joana Ortega, la Vicepresident del Govern, no revelà la qualitat del vot emès a la consulta, no calia. L'amo era a l'aguait. Duran s'afanyà a publicar que la Vicepresidenta votà "no". I amb aquesta demostració maldestra d'alardejar que és ell l'amo de l'ànima d'UDC, Duran no només ha fet el ridícul sinó que ha humiliat i convertit la Vicepresidenta del Govern en un titella", afegeix.

"Quina pena, Joana!. I la dignitat?, i el deure afegit, per ser dones, de l'exemplaritat com a dones en l'exercici d'un càrrec públic? ... Em dolgué que falsegéssis el currículum. No puc perdonar que falsegis el càrrec i la dignitat de les dones. Desmenteix en Duran o dimiteix, Joana. Recupera la teva dignitat i la teva veu. Fes-ho per nosaltres, no ens mereixem que la Vicepresidenta sigui una dona-titella", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Carme, Manresa, 15/04/2011 - 19:58

Si el President hagués cessat la consellera immediatament després de descobrir-se-li que havia falsejat el curriculum, ara ja no ens importaria que hagés votat SI i NO.
Jo li recomano que es matriculi a la universitat i acabi la carrera d'una vegada.
I al President segur que en trobarà de MILLORS!

#19 Victòria, Barcelona, 15/04/2011 - 13:38

Completament d'acort amb la Sra.Carme Laura Gil, la Consellara Ortega o que dimiteixi, o que espliqui la veritat, ja nestem tips del Sr.Duran LLeida

#18 Walzer, BCN, 15/04/2011 - 12:29

ja veus, qui parla! L'ex-consellera més sectària i talibana dels que han passat. Uf! He perdut el compte de les vegades que es va enfrontar al seu cap, el Sr. Pujol. Ho recordeu, oi?

#17 joana, bcn, 15/04/2011 - 12:11

al loro! ja ho veuen! que molta campanya de vota si o vota no pero vota.. pero ara resulta que votar es indigne.. que me los quieren enganñar, que es tot una pantochada per fer cortina de fum dels problems reals i una excusa per agafar-se a la poltrona uns quants martirs de la camama nacionalista

#16 Tònia, Barcelon, 15/04/2011 - 11:15

Carme: Tant et costa servar la dignitat i ajudar als dirigents del teu partit amb discreció i no afegin-te al "girigall" .....?. Ser només militant de base costa,ja ho sé, però som grans i s'ha de donar pas als jovens. Com a dona militant de CDC et demano prudència