Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2015. 16:51h.

“Quina poca vergonya”

El PPC retreu a Jordi Pujol la frase “d’ara endavant d’ètica i moral en parlarem nosaltres”

“Quina poca vergonya”

Rodríguez mostra una foto de Pujol

El portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodríguez, ha retret a Jordi Pujol la famosa frase que va pronunciar l’any 1984 des del balcó del Palau de la Generalitat, quan va assegurar que “d’ara endavant d’ètica i moral en parlarem nosaltres”. L’expresident, en efecte, ho va dir després de la querella contra ell pel cas Banca Catalana.

Rodríguez, que ha mostrat una imatge de Pujol durant la seva intervenció al debat de les conclusions de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, ha recordat amb ironia la frase de l’expresident. “D’ara endavant d’ètica i moral en parlament nosaltres, deia”, ha assegurat abans de dir “quina poca vergonya”. Precisament, en aquest moment hi hagut remor de veus al Parlament.

D’altra banda, ha criticat que els diputats de CDC han evitat fer servir “Pujol i Ferrusola” en les seves conclusions. “Sembla que vostès no s’han assabentat de quin era l’origen d’aquesta comissió”. “Estem convençuts que els agradaria esborrar moltes coses de la història, no només han esborrat els cognoms Pujol Ferrussola, ara també volen esborrar Convergència”, ha afegit.

Santi Rodríguez ha considerat que “tot i les cortines de fum ha estat útil aquesta comissió, tenim una conclusió principal que és que encara no hi ha cap prova que els diners a Andorra tinguin un origen legítim”. “Ni ha aparegut el document manuscrit, ni cap extracte bancari”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 El nauxer, Viladecans, 22/07/2015 - 08:47

No mostra les fotografíes de tots els corruptes i defraudadores del seu partit, perquè no cabrien dins del parlament.

#3 Aleix, Barcelona, 21/07/2015 - 19:23

Sí perquè el PP pot parlar molt de moral. Només ERC, ICV i la CUP poden parlar de moral: PSC, PP i CiU amb casos de corrupció, C's també (i és el partit polític menys transparent d'Espanya)

#2 Carlota, Bna, 21/07/2015 - 19:09

Quina hipocresía la del Santy!,un tio instalat en el palau de la corrupció i la indecència, que podria donar lliçons d'inmoralitat, d'esquilmar fon publics,donant clases d'ètica i moral. No tenen vegonya, sepulcres emblanquinats, deixeu per algún altre, pot ser quede algún net de debó.

#1 Neferu, Barcelona, 21/07/2015 - 18:49

Eso decimos muchos ¡¡Quina poca vergonya que ha habido en el Parlament durante 35 años!! Todos sabían lo del 3% que destapó Maragall y, al que no hicieron caso,y todos callaron ocultando lo que pasaba.
¡¡¡¡¡Quina poca vergonya!!