Publicitat
Política · 7 de Juny de 2021. 10:14h.

Quinze anys amb sou públic

Jaume Clotet deixa la Generalitat per incorporar-se a l'equip d'Artadi a Ajuntament

Quinze anys amb sou públic

Jaume Clotet, el director de comunicació dels governs de la Generalitat que van presidir Carles Puigdemont i Quim Torra, ha finalitzat la seva etapa com a alt càrrec. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) va publicar dimecres que, "a proposta de la consellera de la Presidència -Laura Vilagrà, d'ERC- i d'acord amb el Govern, Clotet "cessa com a director general", un càrrec que ha exercit des de l'any 2016.

Clotet, que havia passat per l'ABC, va començar com a cap de premsa de Governació amb el conseller Joan Carretero l'any 2003 i es va mantenir en el càrrec fins el 2008, amb els consellers Xavier Vendrell i Joan Puigcercós.

Posteriorment va ser recol·locat com a subdirector de l'Agència Catalana de Notícies, l'agència oficial de notícies de la Generalitat; però les seves males relacions amb Saül Gordillo van provocar el seu salt al sector privat on va col·laborar amb mitjans com el diari Avui, TV3, RAC1 i El Singular Digital, entre d'altres.

Va ser repescat l'any 2014 com a director del Programa Internacional de Comunicació Eugeni Xammar, adscrit al departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; plaça en la qual va ser rellevat l'any 2016 per l'ex cap de premsa d'Artur Mas, Joan Maria Piqué, que recentment ha estat nomenat director general d'Anàlisis i Planificació Estratègica de l'Acció Exterior.

Aquell mateix any va ser nomenat director general de Comunicació del Govern i ha desenvolupat la seva feina amb les consellers Neus Munté, Elsa Artadi i Meritxell Budó i el conseller Jordi Turull. Després de cinc anys en el càrrec, ara s'incorporarà a l'equip d'Elsa Artadi a l'Ajuntament de Barcelona amb la mirada posada en les eleccions locals del maig del 2023.

El fins ara alt càrrec ha explicat en un fil de Twitter que la seva feina al Govern ha consistit en "comunicació de crisi, bàsicament", i ha adreçat agraïments a tots els consellers de la Presidència i a "tots els equips de comunicació de tots els departaments de la Generalitat i de la mateixa Direcció General de Comunicació. "Hem fet coses que mai no s'havien fet abans", ha remarcat.

Clotet, que està processat per malversació de fons públics per participar en els preparatius de l'1-O, juntament amb 28 alts càrrecs més, en la causa que va investigar el Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona; es mostra convençut que "la independència és possible si la volem agafar".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, andorra, 09/06/2021 - 12:50

anda, como Martin Villa, pero en separatista. Hay cosas q e España no cambian desde hace quinientos años y estos jetas, son una de esas cosas de las q no nos podemos librar.....

#16 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/06/2021 - 09:48

Jaja gran foto, detrás es el Moleskine? En algún sarao con dinero público y després dinar y café copa y puro, y queda el fin de festa! Es entonces cuando recurren a las amistades de la Borrás..se acordarían Del Dalmases en el brindis del dinar al restaurant? La Gene es un Ayuntamiento en burbuja perpetua. La target Groga es Black infiniti

#15 Martín, Villadecaballos, 08/06/2021 - 08:00

Cataluña no tiene ningún premio Nobel, pero listillos que viven de p.m. los tiene a millares.

#14 Mahmoud, Sabadell, 07/06/2021 - 18:07

Si es que no hi ha res com viure sense fotre brot! I així ens va!

#13 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 07/06/2021 - 15:38

Hay sueldos que se disfrutan sin merecerlos, son un chollo, pero salen de alguna parte, no del cielo sino del bolsillo de los demás. Luego vienen los jetas que opinan que el dinero de todos no es de nadie, y ya solo queda considerar héroes a los que se lo llevan crudo ¿Si no era de nadie, por lo menos que lo aproveche alguien, no?