Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2015. 16:48h.

Rabell compara la corrupció de CDC amb la del PP

“Si tens cadàvers, acabaran traient-los i Convergència en té un munt”

Rabell compara la corrupció de CDC amb la del PP

Acte de Catalunya Sí que es pot a Castelldefels

El presidenciable de Catalunya Sí que es pot, Lluis Rabell, en un acte a Castelldefels, acompanyat per l'alcaldessa de la localitat, Candela López, el secretari de política de Podemos, íñigo Errejon, i d'altres membres de la candidatura, ha comparat la corrupció de CDC amb la del PP. “No es tracta d'un fet menor, sinó d'un mètode de govern, el de Convergència i el del PP”, ha dit. 

En referència a les declaracions de Mas i “la mà negra que vol destrossar el procés”, Rabell ha assegurat que “el problema és el que tens; si tens cadàvers, acabaran traient-los i Convergència en té un munt”, ha afegit.

Rabell ha asseverat “que ningú ens digui que un xoriço és millor que l'altre, res se sembla tant a un com l'altre, la prova és que coincideixen moltes vegades a Andorra, narcotraficants, delinqüents, xoriços de Madrid i Jordi Pujol”.

El candidat de Catalunya Sí que es pot ha afirmat que té ”la convicció ferma, de que si posen la base del país a les nostres mans, això pot canviar, els hem de fer fora”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Joan Ignasi, Sabadell, 09/09/2015 - 23:46

Per què en cap mitjà es pot veure una sola foto sobre els assistents als actes de Calaunya sí que es pot? Ningú sap fer una fotografia d'ambient? O és que no hi ha ningú?

#6 Gabriel, Barcelona, 08/09/2015 - 23:25

El Rabell diu el mateix que el Rosell... ves per on!!!

#5 antonio, manresa, 07/09/2015 - 11:46

L'únic canvi real, l'unica revolució possible ve i vindrà d'un estat propi a on les lleis, persegueixin realment als corruptes. Per fer això ens cal a tothom Revell a TOTHOM.
Parlant de corrupció recordeu l'ACA en temps del tripartit amb IC a la Conselleria o les recolacacions d'alts càrrecs d'IC.

#4 Jep dels Estanys, Manresa, 07/09/2015 - 08:42

corrupció és corrupció, el senyor Rabell s'ha deixat d'incloure la corrupció de tot l'espectre esquerranós... que també n'hi ha de corruptes a les esquerres...

#3 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 06/09/2015 - 19:38

Si sr. Rabell, però el Pujolisme va robar amb connivència amb senyors del PSC que ara estan a les seves llistes, i amb els de ICV calladets, mentre podéssin xuclar algun càrrec. Ja ho entenc que és difícil posar clarament els límits de "la casta", però no critiquin als altres si vostès no ho fan