Política · 4 de Març de 2020. 11:26h.

RAC1 es premia a si mateixa

El president de Ràdio Associació és director adjunt de la cadena del grup Godó

RAC1 es premia a si mateixa

Ràdio Associació de Catalunya (RAC) ha premiat amb diversos guardons RAC1, emissora que gestiona de manera conjunta amb el grup Godó. Ràdio Associació està presidida per Jordi Margarit, mentre que Margarida Moles és la secretaria del jurat que atorga els premis.

Aquest jurat ha considerat que el millor programa de ràdio és el Via Lliure de RAC1, programa conduït pel periodista Xavier Bundó que s'emet els caps de setmana. "S'ha consolidat i és líder d'audiència", argumenta RAC, a més de destacar que "ha sabut trobar noves fórmules i perspectives per informar de l'actualitat".

També ha decidit atorgar el premi al millor professional al periodista de RAC1 Benet Iñigo, que el compartirà amb Anna Punsí de Ser-Catalunya i Maria Núria Revetlle de Catalunya Ràdio. Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona i a les Terres de l'Ebre, ha rebut el premi a l'excel·lència per "dignificar com es mereix la figura de l'corresponsal i haver fet una mostra excepcional de professionalitat" durant els episodis del temporal Glòria i l'accident de la petroquímica de Tarragona.

També hi ha hagut menció d'honor a Hawaii 19.05, dirigit i presentat per Jordi Beltran a l'emissora que gestionen. En l'edició del 2019 el presentador de RAC1, Albert Om, va ser triat millor professional mentre que Jordi Basté, també de la casa, va recollir el premi a l'excel·lència.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 gurguri, barcelona, 05/03/2020 - 20:11

RAC 1 es un estercolero , des que adoptaron la Doctrina del Independentismo.

#2 Veciana, Barcelona, 04/03/2020 - 15:14

¿Ha resucitado Pepe Rufianes?

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/03/2020 - 12:45

Com ortodoxes i conservadors que son fan molt be.

Algu recorda algun cas en que la Santa Mare Esglesia Catolica Apostolica, Romana i alguna cosa mes hagi beatificat un rastafari, algun acolit de l´Esglesia de la Tetera de Rusell o un pastafari ?

Al cel nomes s´hi arriba previa selectivitat i amb la muda impoluta

Al enemigo ni agua