Publicitat
Política · 20 de Juny de 2015. 09:54h.

Rahola a Forcades: “Sou antisemites amb un nou vestit”

La periodista diu que “he sentit tants tòpics suats i antics, tots junts i de pressa, que encara els estic paint”

Rahola a Forcades: “Sou antisemites amb un nou vestit”

Una imatge de Rahola i Forcades al programa '8 al dia'

La periodista i tertuliana Pilar Rahola durant el programa '8 al dia' li ha dit a l’exmonja i coimpulsora de Procés Constituent, Teresa Forcades, que “sou antisemites amb un nou vestit”.
 
Rahola ha reaccionat així després de sentir l’entrevista que Josep Cuní ha fet a Forcades i amb motiu del seu viatge a Gaza amb la Flotilla de la Llibertat, apuntant que “he sentit tants tòpics suats i antics, tots junts i de pressa, que encara els estic paint”.

“Si va a Gaza que pregunti per què el líder de Hamas és l’islamista més ric del món. Per quin motiu es casen nenes? Per què es maten periodistes?”, ha preguntat.

En aquest sentit, la periodista i escriptora ha assenyalat que “és tan fàcil anar a Gaza, que se’n vagi a Qatar”, afirmant que “perpetren el vell estigma de sempre però ara amb una manera esquerrenosa”.

“Trobo extraordinari que la gent que vol canviar el món hi ha una part de la població que no els interessa, els convergents els tiren a les escombraries per exemple”, ha subratllat.

Forcades ha escoltat les crítiques que li ha llançat Rahola i preguntada per Cuní sobre si faria un cara a cara amb la tertuliana, ha manifestat que “jo acceptaria a considerar-ho quan torni de Gaza”.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#49 Ricard, St. Sadurní, 22/06/2015 - 15:05

Francament trobo que la Forcades perd molt sense el vestit de monja. Particularment em posava i tot, hehehe. Però vestida de carrer la trobo lletja i ordinària.

#47 Artur I, Barcelona, 22/06/2015 - 10:02

NI MONGES
NI MENJA-CAPELLANS
NI DRETES
NI
ESQUERRES
NO SOM BORRECS
27 - S
BARCELONA
CAPITAL D?UN POBLE,
D?UN PAÍS, D?UNA NACIÓ, D?UN ESTAT LLIURE, SOBIRÀ I INDEPENDENT
CATALUNYA

#46 Hehehe, Barcelona, 22/06/2015 - 09:55

Sincerament, trobo que la Rahola és una gran periodista, de les millors que podem trobar, però que li perd la seva parcialitat. I amb això no vull dir ni molt menys que la Foracades ho sigui, de parcial!

#45 El mico de l'anís, Badalona, 21/06/2015 - 19:06

Quina obsessió la d'aquesta dona amb els jueus! Com si en tinguessin tants a Catalunya! Hi són presents, però governant-nos des de la distància; "els mercats", que en diuen.
A més, és una ignorant, perquè els àrabs també són semites.

#44 Decat, Decat, 21/06/2015 - 17:15

Però Pilar, qué vas dient al Nen del Pijama de Ratlles? Mira't bé la foto: és dels nostres!!!