Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2022. 16:22h.

Rahola acusa Nadal de fer "la feina bruta" d'ERC

Llach replica al conseller que "aquest passat et passarà per sobre"

Rahola acusa Nadal de fer "la feina bruta" d'ERC

Dirigents de Junts per Catalunya i personalitats properes a Carles Puigdemont han carregat contra el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, per qüestionar la "legitimitat presidencial" de Carles Puigdemont. L'han acusat de fer "la feina bruta" d'Esquerra i l'han advertit que el "passat et passarà per sobre".

La seva predecessora en el càrrec, Gemma Geis, ha criticat l'entrevista i ha remarcat que "vaig apostar per entrevistes que l'enfortissin i explicant acció de govern, deixant en un segon terme, qüestions d'actualitat política". "Ho tornaria a fer", ha afegit.

El portaveu de la formació, Josep Rius, ha dit que "un HC repescat del retir polític discuteixi de legitimitat d'algú que ha obtingut 1 milió de vots per representar tots els catalans defineix bé la qualitat democràtica del nou govern Aragonès-Junqueras".

La periodista Pilar Rahola l'ha acusat en un tuit de "fer la feina bruta" d'Esquerra contra Puigdemont i l'exdiputat i cantautor Lluís Llach, per la seva banda, li ha replicat a través de les xarxes socials que "aquest passat us passarà pel damunt".

Llach ha remarcat en un altre tuit que "rebaixar o menystenir el patrimoni polític que representa un Molt Honorable President a l'exili, es digui com es digui i sigui del partit que sigui, no és patriotisme. És partidisme". "I dels més incoherents amb la nostra pròpia història", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 bejota, bcn, 01/11/2022 - 20:15

CREO , PUIOGDEMONT , QUE DEBERIA ACEPTAR PASAR UNOS MESES EN LLADONERS PORQUE SI CAMBIA EL GOBIERNO SER PEOR.NO SE DEJE UTILIZAR POR LA RAHOLA DE TURNO PORQUE NO TIENEN NADA QUE PERDER.
N.B. EL PROBLEMA DE CAT. ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA.

#22 Carlos Gomez, el caloret, el caloret faller, 01/11/2022 - 14:51

A Doña Pilar Lewinski i Martines ni tocarla

Malgrat haverla vist al cabaret del Risto embolcada amb una bandera española jo la perdono. Ha de mantenir una nombrosa i insaciable familia, al semental navarres del PP que es va comprar i que menja mes que Carpanta al bodorrio de la Carmensita i un cavall al Real Club de Polo que no es moco de pavo

#21 Bar Kokó, Bar Kokó otra ves, 01/11/2022 - 11:53

"un Muy Honorable Presidente en el exilio"....heheheheh hahahahaha huhuhuhuhuh

Pujol Presidente emerito
Maragall Presidente emerito
Montilla Presidente emerito
Mas Presidente emerito
Torra Presidente emerito
Aragones Preesidente en el cargo
Puigdemont Presidente emerito en el exilio

Cuantas paguitas por no hacer nada.

#21.1 Bar Kokó, Apretemonos el cinturon, 02/11/2022 - 14:57

Multipliquen el nº de presidentes eméritos por 17 autonomias y te dará el presupuesto vitalicio de varias casas reales. Tenemos varias monarquías "en la sombra". Todos esos barones regionales, ex-presidentes bien lustrosos ellos.

Monárquico no soy ni de la oficial ni de la "en la sombra", pero esto es escandaloso.

#20 Julian Bañuelos, Viladecans, 01/11/2022 - 11:38

Si y Puigdemont sigue pactando con Pedro Sánchez en la Diputación de Barcelona haciendo presidenta a la alcaldesa de l'Hospitalet de Llobregat.

#18 Telamarinera , Vng, 01/11/2022 - 10:48

La señora Pilar y dos melones.