Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2020. 09:44h.

Rahola alimenta la teoria de la conspiració

La periodista afirma que el judici del 17-A és "per tapar la veritat"

La periodista i col·laboradora de TV3 Pilar Rahola ha afirmat que el judici que té lloc a l'Audiència Nacional pels atemptats del 17-A de 2017 a Barcelona i Cambrils "és per tapar la veritat". Rahola, durant la seva intervenció al programa Preguntes Freqüents aquest dissabte a la nit, ha considerat que "allò que és substancial no ho sabrem".

"Jo crec que és un judici per tapar la veritat, és un judici per posar-li un mur a la veritat i, per tant, perquè no sapiguem què va passar realment. Totes les coses que van passant i que són substancials es van tapant" ha manifestat la periodista. "Tindrem un judici molt important en molts sentits i sabrem molts detalls de què van fer o què no van fer, però allò que és substancial no ho sabrem" ha lamentat.

"Em remeto no al que jo pugui dir, sinó al Frankfurter Allgemeine d'aquesta setmana, que l'única cosa que espera d'aquest judici és: 's'espera que el procés judicial aporti més claredat sobre l'imam que va formar el grup i que el va radicalitzar ateses les estretes relacions de l'imam amb el CNI'". "S'han posat tots els impediments perquè no es pugui investigar la relació entre el cervell de l'atemptat i els serveis d'intel·ligència espanyols" ha dit.

L'empresari i col·laborador del FAQS Alejandro López-Fonta ha recordat a Rahola que "aquest no és un judici per això, no s'està jutjant la relació de Es-Satty amb el CNI, s'està jutjant la relació d'aquestes tres persones amb Es-Satty". "És el que toca en aquest judici, no toca ara analitzar els errors de coordinació que van haver-hi abans de l'atemptat" li ha dit.

Moments abans, el periodista i col·laborador del programa Quico Sallés ha explicat que el magistrat de la causa, el jutge Guevara és "un home extraordinàriament tècnic, hipergarantista i no el saben ubicar si és progressista o conservador". "És un personatge histriònic, però és dels jutges més sobirans que hi ha" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#30 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/11/2020 - 09:58

Veo a Puigdemont muy metido en este asunto. Lo de la Pandemia y la Gestió tan catalana (Naltrus a sobrevivir y persistir) els que van a votar y remar 45 años de Pujolismo que se jodan en las Residencies de la Generalitat. En este atentado de autores catalanes, jóvenes y vigorosos. "Con vuestro dinero os mataremos" pero en catalán debe de sonarles

#29 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/11/2020 - 09:54

Se lo podríamos preguntar a los autores del atentat. No va a ser posible. La Nota de Bélgica aviso a Mossos??. Alcanar era una explosión de Gas como les decían los Mossos a juzgado Alcanar?. La huida de uno de los autores hacia el Penedés De donde era una de las víctimas?. El cónsul marroquí en Barna, Reuniéndose a porta tancada en Ripoll???.

#28 electra, Barcelona, 16/11/2020 - 09:05

Odia a Espanya i a Catalunya. L'odi que destila fa molt de mal a Catalunya, la divideis i els fanatics l'in fan cas. I així viu a plom des de fa molts anys

#27 Don Pelayo, Baix Llobregat, 16/11/2020 - 05:45

Mirad bien a la Rahola y os daréis cuenta de como de horrible queda quien odia a España
E

#26 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., ADEU PILAR RAHOLA ADEU , 15/11/2020 - 21:54

UNA COSA ES CLARA .PILAR RAHOLA ,Antes Sortia en barias Televiciones era Tertuliana Tambe de alguna televicion Privada hi va a MADRID a 8-TV Pero ara nomes sale de Tertuluana en TV-3 .por algo sera .Antes se escuchaba en barias emisoras de Radio .Casa ves la llaman menos nadie la contrata . YA NO LES INTERESA a NADIE