Política · 4 de Març de 2017. 11:45h.

Rahola augura que “no arribarem al referèndum”

La periodista preveu un “enfrontament” amb l'Estat quan s'aprovi la Llei de Transitorietat

Rahola augura que “no arribarem al referèndum”

Pilar Rahola (foto: 8tv)

La periodista Pilar Rahola s'ha mostrat convençuda amb què el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, signarà l'ordre per convocar un referèndum, però que aquest no se celebrarà perquè la Fiscalia General de l'Estat presentarà una “carregada de recursos” un cop la Generalitat aprovi les lleis de transitorietat.

“No arribarem al referèndum”, ha assegurat Rahola al programa '8 al dia', on ha explicat que “prèviament a això, hi ha la Llei de Transitorietat, que és el que em sembla que farà l'enfrontament amb l'Estat més directe”.

“És molt probable que tot el que hagi de passar des de la perspectiva política, passi abans del referèndum”, ha considerat la tertuliana, alhora que ha afegit que quan el Govern aprovi les lleis de transitorietat “els fusibles del Constitucional petaran tots”, i “al Rajoy la dentadura se li mourà”, ha ironitzat.

Rahola ha manifestat que “no acabo de veure quin serà el recorregut després de la llei de transitorietat”, però considera “probable” que el Govern espanyol suspengui o intervingui la Generalitat. “Jo sóc de les que crec que l'opció del 155 de la Constitució és més que probable”, ha dit la periodista.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 06/03/2017 - 12:27

Si augurar es leer la prensa de anteayer, yo también se augurar.

#38 pepe.----, andorra, 06/03/2017 - 11:17

lo q diga esta señora, hace tiempo q me importa un huevo. Una correveidile, una gacetillera mas del régimen de dictadura blanca en el q vive España. Y en el q los separatas, son pieza fundamental.

#37 Badaloni, Badalona, 05/03/2017 - 14:01

Comença a Fer l equipatge PER viatjar a Ítaca, Pilar.

#36 Teletubi, Tarragona, 05/03/2017 - 08:25

Coherente Vicente, Coherenta Vicenta (Pilar) mucho no es pero el trabajo filipino y pakistaní ofrecido en Cat para sus correligionarios o no, pero no para sus hijos/as

#35 Teletubi, Tarragona, 05/03/2017 - 08:24

con sus ideas van y se lo creen. Como ella que era y dícese que es de izquierdas, no se si es rumore, lo de los vástagos estudiando en centros extranjeros de élite.