Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2012. 10:33h.

Rahola creu "impresentable la covardia" de Camacho

La periodista creu que la candidata del PP cau en la "indecència"

Rahola creu "impresentable la covardia" de Camacho

Camacho i Rahola

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, critica que la candidata del PP, Alícia Sánchez-Camacho, no esmentés els informes sobre Mas durant el debat a 8TV i si que ho fes minuts més tard en declaracions a emissores espanyoles.

"És Alícia Sánchez-Camacho una hipòcrita que amaga la mà en català i llança la pedra en castellà?, ¿S'amaga d'Artur Mas perquè sap que l'hauria menjat amb patates, i per això no li planteja a la cara el que ara vocifera per darrere?; seria capaç de repetir les barbaritats sobre Catalunya que diu quan està en programes 'gatunos'? Perdoni, senyora Alicia, però això és impresentable", escriu.

"És impresentable que vostè no reculli la merda que li envien des de Madrid quan està amb Mas davant, i després la hi llenci a la cara quan el té lluny. És impresentable que jugui a la política decent, i després caigui en tanta indecència".

"És impresentable que doni per bones acusacions sense cap fonament legal, i després es passi la vida picant al sobiranisme amb el legalisme a la boca. Però sobretot és impresentable seva covardia. Té alguna cosa a dir-li a Mas? Doncs digui-li-ho a la cara . Que esperar a estar sota les faldilles de la mare Espanya per embrutar és molt lleig. molt lleig i molt covard", conclou.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#20 Cigronet, SFG, 24/11/2012 - 11:53

Cony, Rahola, no deieu l'altra dia a can Cuni que l'apreciàveu ??. Si bé no amb aquestes paraules, ho vau dir amb altres.

#19 Teresa, bcn, 24/11/2012 - 00:03

També és impresentable que digui a la tv de madrís que estaria per suspendre l´autonomia de Catalunya si Mas s´obstina a fer el referendum... però no ho digui aquí, això. És una hipòcrita. Fora!

#18 cecília, la pobla de segur, 23/11/2012 - 19:04

Sento vergonya aliena quan al veure el baix que pot caure una persona per l'ambició de poder.
Llegiu la carta de la professora de la Camacho quan feia 8è bàsica , la senyora àngela Ferrer carta publicada al diari de GIRONA el dia 30 d'octubre passat. IMPAGABLE!!! l'ha llegit la candidata agressiva

#17 canela, torredembarra, 23/11/2012 - 18:11

Quan un te dues personalitats, els psicòlegs en diuen que te "disonància cognitiva".
Un bon president de qualsevol partit català hauria defensat al seu company de qualsevol infàmia, encara que sigui d'un altre partit.

#17.1 Antoni Cuadrench, Santpedor, 24/11/2012 - 21:44

Opino exactament el mateix que tu. Es deplorable que s'utilitzin informes sense cap fonament per atacar als rivals polítics.

#16 PEDRO, Barcelona, 23/11/2012 - 17:12

MIri, Sra. Rahola, es tindría que escoltar cada día, dient lo mateix" , Amo al Sr. Más, insulto als socialistes, i en quant a corrupció del palau, vosté i el Sr. Colom son dels més informats, Un dia ens podría informar com anava aixó del Palau. que, en t 5 paguen bé en
castellà