Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2008. 13:35h.

Rahola critica l''ambaixador' a Londres

Acusa Xavier Solano de fer "escrits amb les potes, poc acurats i pòtols"

La periodista Pilar Rahola ha adreçat una "clatellada als responsables de la Generalitat que diuen que el President no té temps per a rebre a l'editor de 'The Economist'". En declaracions a Els Matins de TV3, Rahola ha lamentat que "ens gastem una pasta en ambaixades que no se sap per a què serveixen, volem tenir publicitat, truca una revista tant important i ningú el pot rebre. Facin-s'ho mirar. Aquesta publicitat era més important que la pasta que gastarem en ambaixades fantasmes".

A criteri de Rahola, "el segon error és la carta" de Xavier Solano, "escrita amb les potes", a parer de la periodista. "El senyor Xavier Solano no deu haver llegit l'article i deu parlar d'oïdes", ha lamentat, per tot seguit afegir que "dir que el terme cacic no és políticament correcte... m'ha caigut als peus.. què és això? dir que Pujol és un cacic és mentida, però no és políticament incorrecte".

La periodista, que ha apuntat que "el 'The Economist' es deixa portar per algunes veus anticatalanes i no és objectiu", ha criticat que la publicació anglesa "encara no ha rebut la carta i ha de saber de la queixa del Govern per TV3". Per a Rahola, els fets constitueixen una "potineria espectacular i manca de diplomàcia del nostre Govern: ni rep, ni sap respondre, ni explica, i finalment envia aquesta mena d'escrits pòtols i francament poc acurats".

Pilar Rahola, amb la carta de Solano
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Joan Lluis, Bcn., 13/11/2008 - 18:36

Un altre Joan Lluis(B).
Les delegacions les a muntat en Carot. No veus la bilis que desprèn aquesta fracassada de la política. Si tu te la creus es cosa teva, però si llegeixes la carta del delegat, veuràs que es digna i respectuosa, com correspon.

#18 Fermín Frapé, Barcelona, 13/11/2008 - 09:43

La realitat de les ambaixades tripartides la va explicar prou clarament l'Àngel Colom al programa d'en Puigbó.

#17 Patri, Terrassa, 13/11/2008 - 08:48

Rahola, estàs finíssima.

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/11/2008 - 08:22

Las embajadas si sirven Sirven para colocar hermanos. En esto del nepotismo algunos están atrasados Apelles y Maragall son de la generación del Guerra del despachito.
Hoy se lleva colocar a los hij@s de los caciques como Oriol P, la Aido y la Pajín.

#15 Artur, B., 13/11/2008 - 08:06

Ja tens raó, nena, ja. Quina colla de pòtols! Fa pena on hem arribat, donant de menjar tota aquesta colla d´inútils que no tenen cap grandesa política. Pobre Catalunya!