Publicitat
Política · 21 de Juny de 2018. 09:55h.

Rahola critica l'error "monumental" de la carta al Rei

"Estic enfadada amb Mas, Puigdemont i Torra"

Rahola critica l'error "monumental" de la carta al Rei

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha assegurat que "estic enfadada amb Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra" per la carta que han enviat al Rei Felip VI que, segons ella, és un "error monumental". "No he entès per què ara enviem cartetes al Rei, cartetes que només serveix perquè ens humiliïn", ha exposat.

Rahola ha criticat en la seva secció del programa Tot es mou de TV3 que "li enviem una carteta com si fóssim simples vassalls" i ha admès que "m'he sentit vassalla i jo no sóc vassalla". "El president de la Generalitat ha de parlar amb el president del Govern espanyol perquè això és política", ha defensat.

La col·laboradora de TV3 ha assegurat que "ens han humiliat". "En un moment que el Rei estava tocat per la mala imatge que ha tingut a Catalunya amb tot el que ha passat, els tres presidents li acaben de donar autoritat. Li han demanat de veure'l. No l'autoritat simbòlica que té com a Rei, sinó la política. Crec que és un error majúscul", ha indicat.

Pilar Rahola ha dit que a Mas, Puigdemont i Torra "no els hi correspon parlar amb el Rei" i ha remarcat que el president de la Generalitat ha de "parlar amb el president del Govern espanyol". "És que el Rei no decidirà sobre aquestes coses", ha sentenciat la periodista, que ha criticat el monarca per "actuar com un Rei feudal". "Nosaltres no som uns vassalls d'un Rei feudal", ha sentenciat.

També ha manifestat que el president de la Generalitat "sempre ha d'anar a un acte que passa a Catalunya" com és la inauguració dels Jocs del Mediterrani. "Que hi ha una indignació amb el Rei? Doncs ja ho faràs efectiu: et posaràs un llaç groc, o no el voldràs saludar o li diràs alguna paraula".

Finalment, Pilar Rahola ha subratllat que "la carta ens posa en una situació molt estranya" perquè "com anirem ara si li hem demanat de veure'l". "Cartes als Reis? Només als d'Orient, presidents", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#54 opinador, Barcelona, 21/06/2018 - 20:01

hombre, la bienpagá, que cobra un pastón de la tv del regim por gritar y patalear durant 20 minutos al día

#53 Pere, Lleida, 21/06/2018 - 19:14

Rahola, tu no ets vasalla, tu ets la verdulera del règim. Vius de sembrar l'odi entre els catalans.

#52 Hispania Tarraconense, Berga, 21/06/2018 - 18:12

Es conveniente la visualización de gilipollas como esta talibán, que se publiciten sus "genialidades" intelectuales del argumentativo nazional catalaunico.
¡¡ÁNIMO!!????

#51 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/06/2018 - 18:04

Qué raro que esta mujer esté enfadada!! En cuanto a humillarse, esta gente se humilla solita por decir lo que dice, no hace falta que nadie les humille.

#50 Patetísme a dojo, Bcn, 21/06/2018 - 17:00

M'he esforçat per escoltar el monòleg de la ideòloga del règim, que no ha estat precisament curt. La conclusió és que els tres signataris de la carta son uns xitxarelos (té raó), la segona és que la cosa va de cartes, comunicats, trobades, o sigui una kk, tant enrenou per no res.