Publicitat
Política · 12 de Gener de 2009. 15:33h.

Rahola denuncia que Rafael Olmos no sabia res de la pistola

"Vaig parlar amb ell i no sabia que ni havia existit aquesta imatge"

Rahola denuncia que Rafael Olmos no sabia res de la pistola

Rafael Olmos, a la dreta del conseller Joan Saura. (Foto: Eva Guillamet)

Pilar Rahola ha denunciat a Els Matins de TV3 que el director general de la Policia, Rafel Olmos, no tenia coneixement de l'exhibició d'una pistola durant la manifestació de dissabte a Barcelona. En referència a una fotografia publicada per e-notícies en la que es veu un home amb una pistola, la periodista ha dit que "vaig parlar amb el senyor Olmos, que no sabia ni que havia existit aquesta imatge. Li vaig haver de dir jo personalment al director de Policia que existia aquesta foto: no en sabia res". Rahola ha lamentat que "aquesta imatge està darrera de la pancarta, darrera de la pancarta".

Per la seva banda, el presentador de l'espai, Josep Cuní, ha desmentit la versió de Rahola i ha explicat que els Mossos li van dir que la pistola era de plàstic i que per tant, no podien actuar. Tot i això, Rahola ha opinat que "el comunicat dels mossos és pel merder polític, però no me'l crec". "És la primera vegada que un conseller d'Interior va a una manifestació", a més d'assegurar que a la manifestació "estaven barrejats sectors islàmics".

Fonts oficials dels mossos d'esquadra han assegurat que "nosaltres no hem fet cap comunicat" per explicar aquest incident. I han afegit que "ja sabíem que la pistola era de joguina. És fals que no es sabés que es tractava d'una pistola de mentida" i han afegit que "ni tan sols és una bona rèplica. Estava controlat".

".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Patricia, Madrid, 14/01/2009 - 17:08

No es de extrañar este tipo de confusiones en una marcha que, desde ya es una manifestacion violenta, facista en favor de los mas radicales: LOS TERRORISTAS DE HAMAS que usan a su propio pueblo de escudos humanos, y desprecian la vida de todos..

#13 Merce, Olesa, 13/01/2009 - 10:34

Vull veure aquest individuo tancat. Als Bascs els tanquen per analtiment de terrorisme, DONS A AQUEST XIMPLE TAMBE HA DE SER TANCAT, i no esperar que aixo passi mes. Estem a Catalunya NO a palestina

#12 Albert, Hostafrancs, 12/01/2009 - 22:04

Rafel Olmos és un supervivent de la política, un home encantador, un dels millors gestors de la Generalitat i un home obert, dialogant, eficaç i competent.

#11 torribera, bcn, 12/01/2009 - 22:00

Això de la pistola de mentida com se sap. Aquest tio es tindrie que haver dentingut a l'instant, ja que encara que fos de joguina podria haver provocat una abalanxa amb morts. A més això és delicte, per la qual cosa s'ha d'investigar i detenir.

#10 Pep, Badalona, 12/01/2009 - 21:20

Tan se val que la pistola fos de joguina. Com s'ha dit en un altre comentari, això és enaltiment del terrorisme i ha de ser denunciat i perseguit.