Publicitat
Política · 6 de Maig de 2011. 20:59h.

Rahola entra en campanya

Defineix García Albiol com "el dimoni de la intolerància" en el pregó de Badalona

Rahola entra en campanya

Sánchez-Camacho i García Albiol, en una foto d'arxiu

La periodista Pilar Rahola ha denunciat "les veus que han fet mal" a la imatge de Badalona durant el pregó de les Festes de Maig a la Plaça de la Vila. L'escriptora ha assegurat que aquestes veus "han anat pels micròfons del país i han esbombat maledicències, i han venut una ciutat desordenada, desestructurada, incapaç d'assolir els reptes de la convivència", i ho han fet "per enredar amb la bilis de l'estómac, convençuts que aquesta era una manera segura de guanyar adeptes. D'això se'n diu mercadeig de la por, els vots de la indecència".

Encara que no l'ha citat, Rahola ha adreçat el seu pregó al candidat del PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, pel seu discurs sobre la immigració. La tertuliana l'ha definit com el "dimoni de la intolerància", en comparació amb un dimoni de cartrò que tradicionalment es crema per Sant Anastasi. "Amb el dimoni cremem allò que no ens agrada i a la ciutat de Badalona no li agrada la intolerància", ha assegurat.

Rahola ha recordat que des de fa més de 2.000 anys, s'ha anat fent una ciutat "que ha lluitat pel benestar de la gent, que ha construït barris on hi havia fangars, que ha aixecat les esperances on hi havia refugis, i que pel camí de construir-se permanentment, ha aprés a estimar-se".

Per tot això, la periodista badalonina ha desitjat que "ningú embruti el seu nom, que les males arts no facin defallir la seva indomable voluntat, que cap aprofitat aconsegueixi pescar peixos grans, amb la xarxa del desencantament i el desconcert".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Tim, Bcn, 08/05/2011 - 07:42

- Oye, Rahola, ¿oi que nos echarías una mano en el pregón al que te invitaremos casualmente?
- Claro, Jordi Serra.
- Gracias. Y dale fuerte al Albiol. Pero que parezca un accidente.

#13 JJJ, Lleida, 08/05/2011 - 02:48

La definicio exacta d'Albiol es la de "Efialtes"

#12 Cecilia, badalona, 07/05/2011 - 20:57

Vivo en Artigas (o quizás deberiamos de llamar al barrio el NUEVO PAKISTAN) y eso Sra. los vecinos autoctonos que quedamos en el Barrio se lo debemos al Sr, Serra, para nosotros que hemos dejado de disfrutar del barrio por que nos parece un barrio extranjero no nos parece tan demonio el Sr,Albiol.

#12.1 JJJ, Lleida, 08/05/2011 - 02:55

Alguien ha visto hasta hoy a la Camacho por alguno de esos barrios? vais listos si creeis que los señoritos del PP catalan os van a ayudar. De momento Intereconomia pone anuncios del Gobierno Marroqui para que las empresas se instalen alli, y en toda España, el Pp apoya a los islamistas.

#11 Pere, Badalona, 07/05/2011 - 16:47

Pilar, gran, gran pregó. Quin bany li vas donar a l'inefable!!

#10 Diderot, Gandesa, 07/05/2011 - 14:17

Trigèmin, et dones compte de que l'únic que fas és insultar i incendiar? Igual que un castellà, com un xarnegot. Una recomanació, quan empris paraules com "garrulo", és a dir, que no són catalanes, posa-les entre cometes ja que sinó demostres el que ets, és a dir, un "garrulo" ;)