Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2018. 11:17h.

Rahola: "I tant que parlaré en nom de Catalunya!"

Assegura també que Rajoy "és l'últim mono del país"

La periodista Pilar Rahola, durant la tertúlia d'El món a RAC1, ha reivindicat el seu dret a parlar en nom de Catalunya en resposta a Joan López Alegre, que li ha demanat que no ho fes. "No sé que proposeu vosaltres per a Catalunya, per una Catalunya fatigada, per una Catalunya extorsionada, per una Catalunya reprimida, per una Catalunya que ha patit el que ha patit i ha intentat fer política", ha assenyalat Rahola.

"A vosaltres només us sento en el frontisme y en el 'a por ellos', però mai us he sentit dir què voleu per Catalunya", ha exposat. López Alegre li ha replicat que "el que nosaltres proposem és que deixeu de parlar en nom de Catalunya". "Aleshores deixeu de parlar vosaltres en nom d'Espanya, que sempre feu el mateix!", ha exclamat la tertuliana.

"Tenim la majoria parlamentària! I tant que parlaré en nom de Catalunya. Com el Rajoy parla en nom d'Espanya. I com Rajoy parla en nom de Catalunya i és l'últim mono del país. Clar que parlem de Catalunya", ha afirmat Rahola. López Alegre ha considerat que "el vostre principal problema passa per deixar de parlar en nom de tota Catalunya".

"No! el vostre principal problema és aquest. Que com negueu el concepte de nació i negueu que hi hagi una causa catalana, com que negueu les raons històriques i ho negueu tot, ens negueu fins i tot la veu", ha sentenciat la periodista.   


Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#71 Lonencar, Tarragona, 13/04/2018 - 13:49

Hablaras en tu nombre o del resto de golpistas, no te atribuyas la opinión del resto de catalanes que están hasta las narices de verduleras sin escrúpulos y peseteras como tú.

#70 Ram, Terrassa, 11/04/2018 - 10:03

La Rahola y el mundo separatista están instalándose cada vez más en el totalitarismo...son unos fascistas, lo que no sé, es si se dan cuenta que lo son.

#69 Gregari, VNG, 10/04/2018 - 19:22

No facis mes mal a Catalunya. La gent acabarà a bofetades per culpa vostra, i els CDR son lo pitjor que se us podia acudir.

#68 DaniD, Barcelona (Tabarnia, España, UE), 10/04/2018 - 18:35

Rahola ya ha adoptado el papel que en la trágica descomposición de Yugoslavia tuvieron líderes de opinión y llamados 'intelectuales' nacionalistas que calentaban a la población para que los serbios odiaran a bosnios, estos a croatas, estos a serbios... y acabaron matándose. Deberían considerarse peligrosos manipuladores del odio y ser juzgados

#67 Carmen, Badalona, 10/04/2018 - 16:45

Quina paparra .
Es una dona cansina.