Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2010. 10:12h.

Rahola insta ERC a "no fer proclames des de l'Audi A-8"

"Li treu les arnes a la bandera quan fa olor a cremat electoral, i té els nassos d'atiar amb ella els altres"

Rahola insta ERC a "no fer proclames des de l'Audi A-8"

Puigcercós, en una imatge d'arxiu

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, ha criticat les pressions que està rebent Artur Mas perquè es defineixi, o no, com a independentista. "Poc importen algunes dades, com les pròpies declaracions de Mas, l'únic líder de la història convergent que ha estat explícit en el seu inexorable - encara que pausat-camí cap a la plena sobirania", lamenta.

"La independència és qüestió de blanc o negre? És una cosa tan simple? Ho és, sens dubte, per a ERC, que li treu les arnes a la bandera quan fa olor a cremat electoral, i té els bemolls d'atiar amb ella a altres. ERC pot preguntar a CDC si és independentista. Pot preguntar CDC a ERC si la seva actuació ha servit per a la independència o, amb l'excusa, s'ha passejat amb cotxe oficial, ha col.locat a germans i amics, ha fet president l'enviat de Zapatero i ha sostingut el pitjor govern de la nostra història recent? ", pregunta.

"Potser no es tracta de treure tant l'estelada, ni de fer proclames pujats a l'Audi A-8, sinó de governar correctament i en el camí correcte. Deixem, doncs, els armaris en pau, perquè obrir-los sempre porta sorpreses. Per exemple , què trobaríem en el d'ERC, la independència de Catalunya o el cadàver de Carod? En fi. Bromes d'estiu", conclou.


Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 J.H., B., 24/07/2010 - 17:37

Rahola, cada día ho claves més. M\\\'encantes.

#31 Pomponio Flato, bcn, 22/07/2010 - 09:34

Pilaaaaaaaaarrr!!!!!

Si ni siquiera , fuiste a la manifestación, por el Estatut, como te recordo Nebrera...!!

Seguramente, tambien estabas sentada en un coche de alta gama o en la Noria?

#30 lluis, Vilanova, 21/07/2010 - 11:44

La Pilar l´ha clavat; de cop i volta, quan s´apropen eleccions es radicalitzen; cel.lebrades les eleccions, cedeixen el poder a camvi de càrrecs (e.r.càrrec); es el lerrouxisme actual, dividir el vot català en benefici dels "constitucionalistes"

#29 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/07/2010 - 00:47

No es tan grave lo que dice, al fi n y al cabo es una verdad como la catedral de Burgos. ¿Cuando se iban a imaginar el algarrobo, el rovireche y el jardinero de reus que iban a vivir de p..madre llamándose erc?. Gritando a esta no la para nadie.

#28 Francesc, bcn, 20/07/2010 - 20:48

Va, Rahola, que portes 14 anys ressentida amb ERC per haver hagut de fugir-ne amb globus (i amb la pasta de l'escó!). La teva credibilitat quan parles d'ERC és ZERO i tothom ho sap! No tens vergonya?