Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2015. 10:36h.

Rahola nega que Mas la proposés per a la llista

Esquerra l'hauria vetada

Rahola nega que Mas la proposés per a la llista

Rahola, amb Mas

Pilar Rahola ha negat a twitter la informació d'Economía Digital, que afirma que ERC va vetar el seu ingrés com a cap de llista en la candidatura unitària independentista. "No és cert", ha assegurat Rahola a través de la xarxa social. En una piulada enviada a e-notícies ha recordat que “fa mesos que vaig dir públicament que no volia anar a cap llista. El meu nom no ha estat a debat”.

"Mas i Junqueras volien per a la seva llista al cantant Josep Carreras. Era l'home amb el qual tots haguessin estat d'acord. Pel seu tarannà, per la seva trajectòria i per la seva moderació, Carreras agradava a tots. Però no va poder ser", afirma el digital.

"Com tampoc va poder ser la candidata estrella de Mas, la seva periodista de capçalera, Pilar Rahola. Pel president, que Rahola encapçalés la seva candidatura conjunta hauria suposat la quadratura del cercle. Però els d'ERC, que ja han cedit molt en aquesta història, es van negar en rotund i van impedir que Rahola fos llançada a la fama de la qual ara gaudeix Romeva", conclou.
 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Casper, Bcn, 26/07/2015 - 00:03

Ten cuidado, Mas, no la dejes acercarse tanto. Como te muerda tu también serás otro judío errante.

#14 pepe, andorra, 24/07/2015 - 15:46

nanai de los cataplines, la propuso Adolfo Netanyahu.

#12 Chuck Berry, Bcn, 23/07/2015 - 19:05

Ja ho tinc!, la bomba publicitaría política de la História: L'Artur i la Pily fent un remake del twist aquell de Pulp Fiction "you never can tell". La pera, nanus!

#11 Carlos Gomez, Bcn, 23/07/2015 - 16:01

Mare de Deu Santissima.
Quantes hipoteques es quedaran sense pagar a partir del 28S.

#9 Dionís, Caldes de M., 23/07/2015 - 12:59

Aquest Mas segueix fent amics a marxes forçades.
Abans col·locarà a la seva llista a Rahola o a Chiquito de la Calzada que al ex jutge Santi Vidal que és qui ha perdut sou i feina per redactar la Constitució Catalana i ha expressat el desig d'anar-hi a la llista.