Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2019. 12:22h.

Rahola ninguneja Pere Aragonès

La periodista retreu al dirigent d'ERC no tenir "opinions pròpies"

La periodista Pilar Rahola ha fet "treure el geni" al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, durant una tertúlia a El món a RAC1. Rahola ha acusat al dirigent d'ERC de no tenir idees pròpies i ha titllat de "pujolisme" i "peix al cove" les seves polítiques, fet ha molestat Aragonès. Aquest li ha recordat que l'independentisme mai ha superat el 50% de vots en unes eleccions.

La tertuliana, d'entrada, ha retret al polític que Junqueras digués, en una entrevista, que s'havia quedat a Catalunya després de la declaració d'independència "per responsabilitat", paraules que han provocat "dolor" als polítics que van decidir marxar. "Ho sé de primera mà, ha fet mal", ha lamentat.

També ha criticat que "vostè ha vingut tant amb la marxa enrere que m'ha recordat, tret dels temes de corrupció, la millor època del pujolisme". "Escolti, el líder polític que vostè representa ha de tenir opinions pròpies més enllà de les negociacions que estigui fent", li ha etzibat.

Aragonès ha replicat que "jo no em quedaré en el punt mort d'anar prement l'accelerador, que fa molt de soroll però el cotxe no avança" i, de manera enèrgica, ha afirmat que el seu objectiu era "sumar voluntats". També ha remarcat que ERC no fa peix al cove "com uns que anaven a Madrid per obtenir privilegis per determinades empreses de concessionàries d'autopistes", en referència a l'antiga CiU.

Rahola, però, ha insistit que "quan vostès parlen d'un referèndum pactat amb l'Estat parlen d'una irrealitat tan brutal con la unilateralitat". Aragonès ha defensat aleshores que "la unilateralitat es guanya quan tens força per actuar. I la força la té l'Estat. Nosaltres no tenim aquesta força".

"La força es guanya superant el 50% de vots en unes eleccions, que encara no ho hem fet", ha dit. En aquest punt, s'ha molestat quan Rahola ha interromput el seu discurs: "puc acabar? perquè vostè em diu que no contesto, però potser el que no contesto és el que vostè vol, crec que és el que passa", li ha recriminat.

Rahola, però, ha insistit que Aragonès feia "peix al cove". "No anem a fer peix al cove, perquè si fos així en la investidura de Pedro Sánchez no haguéssim mantingut una postura política, sinó que hagués estat a canvi de no sé què de l'IRPF", ha defensat. "El pujolisme està enterrat", ha sentenciat.

També ha reivindicat que ERC és "segona força a L'Hospitalet, on d'altres no tenen ni representació", en referència a JxCAt. "Som segona força a Sant Adrià del Besós i a Cornellà. Hem guanyat Lleida i hem guanyat Tarragona, que estaven en mans de partits del 155". "Peix al cove", ha resumit Rahola de nou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 YO, Tres Cantos, 17/09/2019 - 08:15

Cuántos hay que están viendo se quedan sin la mamandurria, cuántos se están bajando del barco y la insufrible Rahola, que está siempre al árbol que más calienta, sigue pomposeando. Esta caterva de "periodistas", tertulianos, comentadores, escritores, presentadores al servicio descarado del poder ha acabado con el mito del "contrapoder de la pr

#16 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 17/09/2019 - 02:35

Aragones .....que es un nou separatiste Catala, ....... deberia ser mas obediente con la madre Superiora de la Orden Golpista... la titular del barco a la República de Ikea/Banania.
Aragones .... follow the lider/lideressa bacallanera transversal del 3% ... si no pendras mal.

#15 Pepon, Barcelona, 16/09/2019 - 19:42

Pilar y Pere, no discutan. Aquí no va a haber independencia porque no me sale a mi de los cojones. Ho heu entés? Ha, ha, ha...

#14 Marti, Palafrugell, 16/09/2019 - 18:56

Jo sé de primera ma que als de Lledoners els hi fa molt mal veure a Puigdemont i els seus amics a Waterloo, disfrutan del aire lliure, menjant al sol, beben bon vi.... I donant lliçons de sacrifici republica per el mon. Molt de mal, li dic jo que se de què parlo.

#13 Kropotkin, Vic, 16/09/2019 - 18:56

Si tuviera opiniones propias lo expulsarían del esteladismo y del catalanismo... Jua, jua, jua,...