Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2019. 21:46h.

Rahola posa en dubte la Guàrdia Urbana

Diu que “ha jugat brut” amb les xifres de la Diada

Pilar Rahola ha qüestionat els càlculs que va fer la Guàrdia Urbana sobre els assistents a la manifestació de la Diada. “No em crec la Guàrdia Urbana, senyor Batlle. No me’l crec a vostè tampoc, en aquest tema”, ha manifestat aquest dimarts al programa de TV3 ‘Tot es mou’.

La periodista ha afirmat que “no em quadren els números”. “Tres vegades vaig intentar entrar a la Gran Via: per Aribau, per Muntaner, per Casanova… i no hi havia manera d’entrar”, ha explicat Rahola. La tertuliana ha considerat que la Guàrdia Urbana “ha jugat brut” amb les xifres.

“Van jugar a la baixa molt considerablement, perquè la consigna és aquesta: que ens desinflem”, ha assenyalat Rahola, qui també ha posat en dubte la professionalitat del tinent de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.

La col·laboradora de TV3 ha recordat que “no oblidem que el cap (de la Guàrdia Urbana) és l’Albert Batlle que se’n va anar de la direcció general d’Interior per no pringar-se amb el procés”. “És un socialista de la vella escola, que té una gran experiència, però que en aquest tema s’ha jugat brut”, ha conclòs Rahola.

Pilar Rahola
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#42 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 18/09/2019 - 01:58

Doncs mira, jo encara crec que les han inflat les dades per tirar-li un capote a l'ANC.

#41 Agustino, Barcelona, 17/09/2019 - 17:37

Y a mí que me da por pensar en esta tipa cada vez que me alivio en la taza del wáter...

#39 Cris, Barcelona , 17/09/2019 - 14:06

Negar las cosas evidentes y vivir de exageración continuamente, es su manera de vivir.

#38 Baijal, Barcino, 17/09/2019 - 13:36

Que la Rahola que presumía sin dudar, de títulos universitarios que no poseía, nos diga eso,tiene el mismo valor para la ciudadanía, que la inexistente república.
Sus constantes mentiras, manipulaciones y groserías que siempre practica gritando a lo verdulera, le han llevado a la cumbre de la representación en los medios, de la baja estofa cat

#38.1 Trini Puig blanes, Rubi, 18/09/2019 - 14:14

Soy frutera y verdulera y a mucha honra no hablen despectivamente de las verduleras que no tenemos nada que ver con esta panda de sinverguenzas y mal educados mentirosos como la Rahola

#37 Sergi Sergio, Barcelona, 17/09/2019 - 13:27

Pilar Latrola, tranquila, no pasa nada, decir que erais 2 millones y ya esta, lo de siempre, total si ya da igual, son tanta y tantas las trolas del proces que por una mas da igual.