Publicitat
Política · 10 de Maig de 2021. 20:19h.

Rahola s’emprenya amb ERC

“Foteu pena! Prou!”

Rahola s’emprenya amb ERC

La periodista Pilar Rahola, en un vídeo en el seu canal de youtube, ha mostrat el seu enuig després que JxCat i ERC hagin trencat negociacions per formar Govern. Rahola crítica també Junts, però és ERC qui s’endú la major part de les seves ires.

“Des d’Espanya ens massacren i aquí feu el préssec. Foteu pena! Prou!!!”, titula el vídeo la periodista. “Estem a punt de fer el ridícul més brutal de la nostra història recent”, lamenta, a més d’advertir els republicans que “no podeu anar sols a la investidura, necessiteu els vots”.

“ERC ja ha fet dos ultimàtums i ha fracassat. Ara què vol? Governar en solitari? Com? I què es creuen, que Junts li cedirà els vots? Creuen que els votants de Junts aprovaran això? és impossible!”, exclama.

“Què esteu fotent? aquestes ofenses! aquestes històries! I a més, torpedinant el Consell per la República, que és fonamental per la causa catalana. Que aquí no ens podrem defensar! que ho tenim molt fotut! que tenim una Generalitat tutelada, empresonada, empobrida! necessitem al Consell!! és que no ho veieu?”, pregunta.

“Els catalans hem d’anar junts a defensar-nos, i enlloc d’això que cony estem fotent? ultimàtums! ‘És que em toca a mi ara ser president’. Si, clar, Aragonès, has de ser president, però ho has de ser amb Junts”, assegura.

Rahola adverteix ERC que “us la fotareu!” i els hi exigeix “prou de fer el préssec!”. “No hi ha dret! i això es paga, eh? això es paga! per tant feu el fotut favor de fer un pas enrere. Calleu una miqueta! prou rodes de premsa i més acords! a treballar!”, conclou.

Publicitat
Publicitat

104 Comentaris

Publicitat
#88 Jo, Badalona, 15/05/2021 - 23:54

I a sobre MENTIDERA.... ja em diràs quan el Sr. Illa ha defensat la repressió . Sra. Rahola a part d'impresentable es vostè una MENTIDERA.

#87 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 13/05/2021 - 08:23

Como era de esperar,el vídeo está surtiendo efecto ante los indepres

La burbuja procesista sigue siendo lucrativa,pero no deja de ser pequeña,y a estas alturas,vergonzosamente predecible


La única forma que hay para que pierda fuerza y no vuelva, es sacándolos de las instituciones.

Les sangoneres han de tornar al pantà


#86 pobre mujer, Sabadell, 12/05/2021 - 10:29

Le va a venir algo y se nos va a ir. Y todavía no han puesto su nombre a una calle o plaza de Badalona. No hay derecho.

#85 Leonor, Figueres, 11/05/2021 - 19:12

Esta cabreada porque ahora ya no va a televisiones de madrid a hablar castellano y tampoco a cadaques a comer paella.

#84 Pep, Barcino, 11/05/2021 - 18:41

Sembla la iaia esbroncant als nets que han fet una trastada... "I que no torni a passar".