Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2018. 21:31h.

Rahola tracta el Govern espanyol de “colonitzadors”

La periodista diu que l’oferta pressupostària de Sánchez és “una presa de pèl”

La periodista Pilar Rahola ha comparat el Govern central amb “els colonitzadors espanyols” per la promesa de 2.200 milions d’euros en inversions a Catalunya si finalment s’aproven els Pressupostos Generals de l’Estat. “A mi em recorda aquella cosa dels colonitzadors espanyols amb els indis americans ensenyant tota mena de cosetes lluminoses fent creure que era or”, ha manifestat al programa de TV3 ‘Tot es mou’.

També ha considerat que l’oferta del president espanyol, Pedro Sánchez, és “una presa de pèl” des del punt de vista econòmic, perquè “el deute reconegut ja supera els 5.000 milions d’euros” i “pels milers de milions en infraestructures que ens deuen i no ens han pagat”. “Aquests senyors que paguin el que deuen a Catalunya. Paguin els deutes!”, ha reblat la periodista.

Rahola ha retret a l’Executiu central que intenti aconseguir el suport dels partits sobiranistes sense tractar la situació dels “presos, ni exiliats, ni l’autodeterminació, ni pactes… és una mica presa de pèl”. “Amb tot aquest panorama, de franc, sense donar res, som progres, voteu-nos”, ha ironitzat.

La tertuliana ha demanat al PDECAT i ERC que votin en contra dels Pressupostos Generals de l’Estat perquè el crèdit de Pedro Sánchez “acaba aquí”. “Els partits independentistes no poden acceptar un debat pressupostari que no passi per parlar de la situació anòmala catalana. Ja s’ho van menjar amb la moció de censura, el crèdit acaba aquí”, ha assenyalat Rahola.

Pilar Rahola
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#17 André, Paisös Tabarneses, 13/10/2018 - 15:10

O sea, que la raza superior catalana, el pueblo elegido por Dios y Sistach, los daneses del sur, los neozelandeses del norte se han dejado colonizar por unos nindunguis de Madrit que escuchan al Fari.

Pilarín, deja de empinar el codo.

#16 vicedo, barcelona, 12/10/2018 - 15:57

No podria el Gremi de Peixeteres de Catalunya i Balears dir-li a aquesta senyora (és un dir...) que deixés de sortir a TV3, i que es dediqués a la vida contemplativa, sense obrir la boca mai més..... Ens farien un gran favor

#15 Borrell ll, Girona, 12/10/2018 - 11:19

Unionistes catalans, sincerament no us entenc. El dèficit d'Espanya amb Catalunya és evident, paguem molt i rebem menys que altres comunitats. No és egoïsme, és aquesta igualtat que sempre reclameu. I el problema és: el que cobra la Rahola, els corruptes catalans, i els encara per demostrar 5 milions en el referendum.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/10/2018 - 10:51

L´embogiment d´aquesta arpia sempre es una molt bona noticia per molts catalans

Es un molt bon senyal. Vol dir que anem molt be

#11 E. Payetó, Barcelona, 12/10/2018 - 09:07

que fuera de ERC en su momento, fundará el PI (presuntamente se va diciendo por ahí, de forma presunta, el tema deudas que no se pagaron). En el caso que eso fuera cierto, va ser pel bé del país (els seus ciutadans són part del país, malgrat ser els fundadors). Luego tonteó con CDC y ahora con el PDECat. ¿Qué autoridad tiene ella, ni moral ni p