Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2019. 10:26h.

Rahola veu de "classe mitjana apurada" cobrar sis mil euros al mes

"Treu la hipoteca de la casa, treu els fills i què li queda?"

La periodista Pilar Rahola, durant una intervenció al Tot es Mou de TV3, ha argumentat la seva postura contrària a l'acord dels Pressupostos entre el Govern i els Comuns, que apuja els impostos a les rendes més altes, i ha defensat que cobrar 6.000 euros al més és ser "classe mitja apurada".

"Un senyor que cobra 6.000 euros al mes perquè resulta que és un metge, un cirurgià, un dentista, un notari, un advocat... que ha fet una carrera, que ha estat brillant, que ha fet bé les coses i ara té un bon sou, és el culpable de que ara no hi hagi hospitals?", ha preguntat.

"¿O els culpables són uns polítics ineptes que no han resolt la capacitat econòmica de Catalunya, no han resolt el dèficit fiscal que patim, no han resolt l'espoli, no han resolt l'economia submergida, no han resolt el frau fiscal i carreguen contra un senyor que cobra 6.000 euros al mes perquè té una carrera i li ha anat una mica bé?", ha afegit.

"Considerar algú que guanya 6.000 ric... ric? Ric és el senyor Oliu, rica és la Duquessa d'Alba. Vostès creuen que això és riquesa? Això és classe mitjana en apurs! Perquè aquest senyor que cobra 6.000 euros al mes estarà pagant la meitat del seu sou com a mínim d'impostos. Treu la hipoteca de la casa, treu els fills i què li queda? Això és riquesa? això és classe mitjana i apurada!", ha exclamat.

"Vostès han fet creure que un sou de dos mil euros és ser classe mitjana i no és cert. Un sou de dos mil euros, i li puc dir jo que tinc una filla mileurista i un fill que no arriba a mileurista, són proletariat! Proletariat! La idea que cobrant un sou de dos mil euros i un piset pagant hipoteca ja és classe mitjana, d'on l'han treta vostès? No senyor, és proletariat!", ha sentenciat.

"Vostès han de resoldre el problema de dèficit econòmic que hi ha a Catalunya, facin un pacte amb el PSOE del senyor Sánchez, ens deuen diners de deute públic, ens deuen les inversions que ens farien més competitius, que no en fan ni una. Per què no pacten això?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#44 pepe, andorra, 19/12/2019 - 15:39

Segun el INE los empleados publicos cobran al año, de media, 10.500 euros mas, brutos, q los empleados en empresas privadas. Eso si q es una brecha salarial, ahora bien ¿Cual es la brecha salarial entre los empleados publicos q son funcionarios y el resto q suelen ser asesores de políticos y político? pues si esta dice 6000. Tenéis lo q os mereceis

#42 Neferu, Barcelona, 19/12/2019 - 09:58

Y qué le digo yo ahora a esta tipa que no sea ofensivo? No porque no se lo merezca, sino porque yo soy muy educada, absolutamente más educada que ella.¡ Cuánta gente miserable hay entre el independentismo y una de ellas es esta arpía! ¡Y pensar que en un tiempo lejano la admiré!

#41 Mahmoud, Sabadell, 18/12/2019 - 22:28

I tan que si! Cobrar 6000€ al mes és de classe mitjana apurada! I la hipoteca! I les vacances per poguer esquiar a Puigcerdà! Senyora! Vostè viu al mon de les meravelles de la burgesia proprocès de Catalunya! Més del 50% de la població d'aquest pais no pot ni somiar a cobrar un sou així! Quins imbècils hem d'aguantar...

#41.2 Veciana, Barcelona, 19/12/2019 - 12:36

I sap com és de car el combustible per al iot? I quan s´han de netejar els fons ni s´imagina el que costa el posar-lo en dic sec!

#41.3 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 19/12/2019 - 17:34

Això és el que dic jo! No és una qüestió d'ingressos, sinó de despeses!!
Sabeu el que costa pagar l'amarre del iot a Eivissa?
I això és perquè nosaltres tenim unes inquietuds culturals que no les té tothom!!

#40 Olga, Barcelona , 18/12/2019 - 22:03

Pilar normalment t, escolto i m, agrada com analitzes les coses... Però ara t, has passat dona. He hagut de canviar la TV de la rabia i la impotència que m, has fet sentir.
Llavors jo, amb una unitat familiar de 3 membres, que no arribo ni em somnis als 2000 euros i pago 914 de lloguer, que no em donen una hipoteca x edat i pk no tinc res..què sóc?

#40.1 E. Payetó, Barcelona, 19/12/2019 - 05:40

Olga, la impotencia NO solo por eso la sientes tú. Como mínimo el 80% de la población catalana, lazy o no, célibe o no, con estudios superiores en fiscalidad o no.
No es la primera vez que se pasa, lo que quizá tu fanatismo NO te permita ver su fanatismo exacerbado. Eres libre de creerla en todo o en parte, ayer o siempre.
No te dan la hipoteca

#40.2 E. Payetó, Barcelona, 19/12/2019 - 05:41

por tus ingresos. El banco es un negocio, con un país libre o esclavo.
Que lo entiendas ni orgasmos por ley, ni decides ni decidirás nada.
Ahora bien, sigue creyendótela y verás.

#39 Angels, Barcelona, 18/12/2019 - 21:15

Senyora Rahola, entén que els pobres metges no arribin amb 6000, nosaltres amb la mitad tampoc, i els k cobren el salari interprofessional, ja, no cal dir.ho. No sé com s.ha de solucionar el deute del govern central amb nosaltres, segur k vostè si. La meva opinió sobre els polítics és de fàstic, uns per una cosa, greu, els altres pk són blandi b