Publicitat
Política · 2 de Juny de 2016. 18:25h.

Rahola veu "una fugida del vaixell" l'actitud de Francesc-Marc Álvaro

La periodista diu que no entén el canvi d'opinió que ha pres “tan ràpid” amb Mas

Rahola veu "una fugida del vaixell" l'actitud de Francesc-Marc Álvaro

Francesc-Marc Álvaro i Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola ha fet un tuit aquest dijous preguntant-se si Francesc-Marc Álvaro “ha trigat poc en saltar del vaixell de Mas” després que aquest hagi publicat un article a La Vanguardia on afirma que “la nova CDC ha d'aprofitar Mas sense que el seu pes la freni”. Álvaro ha respost ràpidament la piulada i ha demanat a Rahola que tornès a llegir el seu article. “Això no va de barcos sinó d'explicar el moment”, ha reblat.

Rahola ha respost que tots intenten explicar “el moment” però que no podia entendre “la posició que has pres amb Mas. I tan ràpid...”. El també articulista del diari del Grup Godó ha assegurat que l'article “diu el que diu” i que “cadascú pot interpretar el que vulgui”.  “Ara, evitem judicis ad hominem”, ha conclòs. La periodista ha afirmat que amb l'article “només he constatat una fugida del vaixell”.

Francesc-Marc Álvaro ha continuat la cadena de missatges dient que li estranyava que Rahola volgués fer “de vigilant de suposades  ortodòxies”. “Només tu pots pensar per lliure?” li ha preguntat, i la periodista ha conclòs la conversa afirmant que “havia cregut que en Mas et semblava important pel procés”. “Devia estar errada”, ha afegit.

El columnista de La Vanguardia, que s'havia declarat públicament "massista" ha assegurat que “el principal defecte de Mas” és “la tossuderia” i ha afegit que ho “saben tots els que hi han col·laborat”. “Això ha generat episodis de victòria i situacions de derrota”, ha afirmat. Francesc-Marc Álvaro ha afirmat que “ara, quan el repte principal del líder no és conquerir el poder ni governar sinó imaginar una nova cultura política, Mas haurà de ser més estratègic que tàctic, i haurà de tendir a refiar-se més d'equips amplis i plurals que de nuclis fidels”.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 03/06/2016 - 16:00

A mi es que la maruja independetarra esta cada dia me da mas risa.

Un dia viva CUP y al otro que son unos terroristas

Un dia que muiera el fascismo y otro que viva la dictadura

Y la gilipollez del Ebro.... Azuleja, lo tuyo es de frenopatico

#32 Max, Lerida, 03/06/2016 - 12:30

Está clara una cosa, si los catalanes se independizan van a ser más pobres eso está claro, yo como miles de españoles no comprará productos catalanes y retiraré mis fondos de la Caixa, España puede que lo pase mal, pero éstos se van a la miseria.

#32.1 Pere Prats, Sants, 03/06/2016 - 14:22

la Caixa és una entitat Espanyola que opera en tot l'Estat, que s'ha nodrit de fusions de entitats molt espanyoles com Caja Burgos, Caja Sol, Caja Canarias. Li diràs a un de Caja Burgos que li retires els fons per que es català???

#31 botifler1914, Sintaca, 03/06/2016 - 10:09

Tan rápido dice..... ya saltarás tu también del barco, dudo que te ahogues con él.

#30 nrdland, Roses, 03/06/2016 - 08:08

Ahir sentint la tertulia de RAC1 al vespre la meva sorpresa quan començo a sentir molta critica de com s ha portat el dit proces..de que pot ser no hi ha la majoria social que ens deien pot ser ens vam creure coses sense mes i la realitat ha demostrst ser una altre..vaja que es baixaven tots

#30.1 Pere Prats, Sants, 03/06/2016 - 12:31

A veure, Rahola ja va protagonitzar un abandonament del Independentisme per anar a braços del Mas Autonomista (també el Maragall autonomista anteriorment) molts del Massistes a les eleccions del 2010 eren autonomistes, era d'esperar que abandonessin el barco quan hi hagués mala mar.

#30.2 Pere Prats, Sants, 03/06/2016 - 12:33

Recorda que la majoria social era qüestió de dècimes, si n'hi hagués res hagués canviat a la situació actual, hagués passat el mateix ja que molts dels tertulians conversos al Independentisme son de processos fàcils, quan les coses es compliquen busquen altres barcos més segurs.

#28 Carlos Gomez, Bcn, 03/06/2016 - 01:22

Ja nomes queda saber qui sera el pobre desgraciat a qui li tocara sortir per TV3 a dirnos que s´anul.la definitivament el viatge a Itaca per imponderables tecnics i qui es el culpable de tant infortuni
El Duran-LLeida, el Cañas, el Sarda o tots plegats i algun altre mes segur
Enemics mai els faltar

#28.1 Pere Prats, Sants, 03/06/2016 - 12:38

El que no es permissible en una democràcia (En altres règims és el més normal) és que si la població pren unes decisions les incompetències dels polítics i el sistema que gestionen justifiqui que aquestes decisions no prosperin.
Si l'incompetent és el polític o el sistema, es canvia.