Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2017. 13:36h.

Rajoy acusa la CUP de ser "curts de vista"

"Atacar un sector tan important em sembla de gent mentalment petita"

Rajoy acusa la CUP de ser "curts de vista"

Mariano Rajoy, atenent als mitjans

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha criticat els atacs d'Arran, formació vinculada a la CUP, i ha manifestat que "cal recordar que la CUP és un partit extremista; d'extrema esquerra. Tenen idees polítiques de fa segles".

"A Catalunya -ha afegit- hi ha més de dos milions de persones que treballen en el turisme, de manera que atacar un sector tan important em sembla de gent mentalment petita i curts de vista".

"Hi són perquè l'actual Govern de Catalunya volen que estigui. Artur Mas va aconseguir ser president de Catalunya però va haver de dimitir per pressió de la CUP. Així que és normal que es produeixin aquestes coses per part d'un partit tan radical", ha expressat Rajoy des de Galícia.

El president espanyol també ha assenyalat que "no és impossible" la convocatòria d'una reunió extraordinària del Consell de Ministres el pròxim 16 d'agost si finalment el Parlament català decideix admetre a tràmit la proposició de llei per a la celebració del referèndum sobiranista fixat per a l'1 d'octubre.

"En principi, jo no ho descarto", ha expressat Rajoy, que ha indicat que tot i que la pròxima reunió del seu gabinet està prevista per al 25 d'agost "és possible que hi pugui haver un abans", però "no està decidit encara".

Finalment, ha volgut insistir que "no hi haurà referèndum l'1 d'octubre", ja que "Espanya és una democràcia avançada" en què "la llei i la democràcia no es poden separar i no se separaran", sobre la base del dictat del Tribunal Constitucional que declara il·lícit el referèndum català. "Aquí regeix la llei i l'Estat de dret i no pot un governant presumir que incomplirà la llei", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep, República de los ninis: ni democracia ni libertades ni derechos civiles para quien no sea catalanist, 04/08/2017 - 07:07

este aún no se ha enterado de qué va la película, se cree que esto va de política cuando en verdad va de agresión, conquista y sometimiento de la població

ánimo, majete, tú sigue chupando, tu puro me refiero

#7 Martín Martínez Mart, Barcelona, 03/08/2017 - 00:29

La CUP atacant el turisme perjudica l'economia. El parlament saltant-se la llei divideix la societat. CONTRA EL VANDALISME I CONTRA LA IRRESPONSABILITAT!.

#6 Alejandro, Barcelona, 02/08/2017 - 21:36

¡¡Si solo fuese de miras!!! Lo peor es el cerebro al que los mosquitos le hacen la competencia ganando por goleada los insectos alados.

#5 Alfons Maristany, BCN, 02/08/2017 - 16:48

Queda muy claro quien marca loos tiempos y la politica de Catalunya
Quien llevab en su programa electoral el realizar un Referendum?
La CUP . Para JxSi ya era pantalla pasada -Que se hara ahora?
Quien no queria a Mas de President?Quien hay?
Si ahora deciden que BCN deje de ser un referente mundial del turismo
No lo duden , dejara de serlo

#4 Karhu, Bcn, 02/08/2017 - 15:18

Dit per qui gestiona aeroports com a rumania.

#4.4 Josep, República de los ninis: ni democracia ni libertades ni derechos civiles para quien no sea catalanist, 04/08/2017 - 07:09

es que la gestión de los CAP en Cataluña ya sabemos que es un referente mundial