Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2008. 15:20h.

Rajoy aguanta impassible el "coñazo" de la desfilada

El líder del PP va parlar molt poc durant l'acte

Rajoy aguanta impassible el "coñazo" de la desfilada

Mariano Rajoy

El president del PP, Mariano Rajoy, ha seguit aquest diumenge impassible i amb semblant seriós la desfilada militar de la festa del 12 d'octubre -que dissabte va qualificar de "coñazo"- a la tribuna d'autoritats polítiques parlant molt poc amb la resta dels assistents, excepte amb la seva esposa, Elvira Fernández Balboa. Rajoy ha arribat a les 10,15 hores a la plaça de Colom, quinze minuts abans de l'inici de la desfilada, ha pujat a la tribuna, amb la seva esposa i ha saludat alguns dels assistents.

A la tribuna eren, entre altres, el Defensor del Poble, Enrique Múgica i el fiscal general de l'Estat, Cándido Conde Pumpido, amb qui ha intercanviat algunes paraules, així com amb la portaveu del PP al Congrés, Soraya Saenz Santamaría, i el del PSOE, José Antonio Alonso.

Després de breus salutacions, s'ha assegut amb la seva esposa a la primera fila, des de la qual ha observat molt atent i seriós el desenvolupament de la desfilada. Ha marxat poc després que acabés i que els Reis partissin als seus automòbils. En el comiat, el líder del PP no ha fet comentaris, encara que alguns assistents l'han saludat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi, BCN, 13/10/2008 - 09:19

Cada dia m´agrada mes aquest home.

#3 CATALONIA IS NOT SPAIN, de salses a guardamar, 12/10/2008 - 20:37

impasible el ademán ell no te la culpa de ser espànyol

#2 pere, bcn, 12/10/2008 - 16:18

molt bo!, el títol. Per poc m'esparraco de riure.

#1 Victòria, Vilassar, 12/10/2008 - 16:01

Que jo sàpiga això ha estat avui mateix, per tant, la notícia hauria de dir "ha arribat, ha saludat, ha intercanviat" en lloc de "va" pretèrit imperfet que expressa un temps passat.