Publicitat
Política · 30 de Març de 2009. 23:34h.

Rajoy: "Al País Basc es parlarà d'Espanya"

"Un metge no tindrà un lloc de treball perquè sàpiga euskera"

Rajoy: "Al País Basc es parlarà d'Espanya"

Rajoy arriba la nit del dilluns al plató de TVE

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha defensat en la nit d'aquest dilluns, al programa "Tinc una pregunta per vostè" de TVE, el suport del seu partit a un govern del PSE a Euskadi, perquè hi ha "una gran oportunitat de que es produeixi un canvi al País Basc", on "es parlarà d'Espanya "i es defensarà la Constitució i l'Estatut de Gernika". Gràcies a aquest acord, ha destacat Rajoy, "es podrà triar la llengua en la que estudien els fills al col·legi, un metge no tindrà un lloc de treball perquè sàpiga euskera, i hi haurà un govern que es dediqui a abordar l'crisi econòmica i l'atur i no a generar problemes".

També ha dit que si el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, rectifica la seva gestió econòmica, ell està disposat a donar-li suport davant la crisi, però ha assegurat que seria "antipatriota" donar suport l'actual política: "Si volen i em criden jo aniré, i vull donar-li suport, però el que no puc donar suport, perquè seria antipatriota, són mesures econòmiques que jo crec que són dolentes per a Espanya".

Així mateix, ha afirmat que és innecessari reformar l'actual llei de l'avortament, i ha estat contundent en afirmar que, si es realitza la modificació, com vol el govern, ell votarà en contra i, si és aprovada, recorrerà davant el Tribunal Constitucional.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joan, Lloret de Mar, 31/03/2009 - 16:49

Ramon Barcelona Tú saps, més o menys el q és un manipulador Jo crec q tú deus ser la icona d aquest gremi, ja q crec que ningú seria capac de superarte.Mira q comparar ERC amb el PP.Fes t ho mirar que per estar 5 anys sense mamella no n hi ha per tant.

#10 Marc3, Barcelona, 31/03/2009 - 14:49

Claro que sí don Mariano. Yo el otro día fui al médico y me atendió un grandísimo profesional que sólo hablaba árabe y algo de francés. Nos comunicamos por señas y salí la mar de contento.

#9 dobcs hi ha vascos que no els hi agrada espanya, cardedeu, 31/03/2009 - 10:37

el pp a euskadi te mes peligro que en miquel jacson a una guarderia

#8 Ramon, Barcelona, 31/03/2009 - 09:50

Al País Basc, el paper d'Esquerra el fa el PP.

#7 Antonio, Barcelona, 31/03/2009 - 08:30

Bueno, supongo que ahora no tienen excusa. Antes de criticar el sistema fiscal de Cataluña querrán modificar el del País vasco.