Publicitat

"Els referèndums divideixen profundament a les societats"

Rajoy aprofita

Mariano Rajoy, durant l'entrevista

El president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha afirmat que no m'agraden els referèndums" i ha dit que "cal usar-los amb compte perquè divideixen profundament a les societats".

Sobre la victòria del Brexit en el referèndum celbrado al Regne Unit, Rajoy ha dit en declaracions a la Cope que "els polítics hem de tenir el coratge, la determinació de prendre decisions i no trasladárselas a la resta de la gent" i que els referèndums "s'han de fer en comptades ocasions".

Sobre el paper d'Espanya a partir d'ara a Europa, Rajoy ha assenyalat que "França i Alemanía tenen el lideratge de la nova unió" perquè "la UE era molt difícil que s'hagués construït sense França i Alemanya, són les dues economies més fortes de la Unió ".

"Són molt importants -ha afegit- i Espanya juntament amb Itàlia som la tercera i quarta economia i quan marxi el Regne Unit, ja que Espanya tindrà el paper que li correspon". "Tenim dos anys per negociar", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Maria Garcia Lopez, Mas d lo mismo es demagógica?, 25/06/2016 - 06:35

Creo q al contrario d lo q dice Rajoy estamos ante un periodo muy interesante q puede tener un resultado más serio y seguro en el futuro para los europeos. Inglaterra es un medio socio poco claro sin vocación europea sincera un impedimento al servicio de EE.UU, q se vaya voluntariamente es lo mejor

#14 cap gros, palamos, 24/06/2016 - 19:13

Els referendums per coses ireversibles ( ruptures, sortides etc...)shan de fer be....transparencia , informacio i ....majories qualificades ( per mi minim 51 ?l cens tota) si ara comencen els problemes i en 6 messos volen tornar a entrar?

#13 Miquel 1714, Badalona, 24/06/2016 - 18:18

Els referendums divideixen, les eleccions divideixen...per tant ni referendums, ni eleccions, ni partits....I el mes collonut es que hi estan d'acord pp,psoe i ciutadans !!! Marxem ja !!!!!!!!

#12 Lola Garcia Rufian, Santa Coloma de G, 24/06/2016 - 18:09

Es cierto. Y la democracia prostituye el crecimiento de los pueblos. Las epocas de mayor esplendor reciente de España fue en el siglo xx. Grecia es un ejemplo de que cuanto mas se opina mas miserables son

#11 Ja veus, Beirut del nordest, 24/06/2016 - 16:39

Si el Mariano no haguès sortit a fer alguna declaració, li hauríen dit de tot. Si surt, tambè.