Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 19:43h.

Rajoy aprovarà el finançament que surti del Parlament

Sánchez-Camacho assegura que "el PPC complirà a diferència del PSOE"

Rajoy aprovarà el finançament que surti del Parlament

Sánchez-Camacho durant l'acte a Girona

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que el candidat del partit a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, negociarà el nou model de finançament que proposi el Parlament de Catalunya i que l'aprovarà .

La setmana que els grups parlamentaris presenten les seves propostes a la comissió que estudia la viabilitat del pacte fiscal, Sánchez-Camacho ha confirmat que "Rajoy, a diferència del senyor  Zapatero, s'asseurà a parlar serenament" sobre un nou model de finançament "que el PP complirà a diferència del PSOE".

La presidenta del PPC, que ha participat en un acte electoral a Girona, ha advertit que les conclusions que s'extreguin de la comissió són "transitòries" i que "la decisió definitiva" es prendrà en un ple extraordinari que tindrà lloc després de les eleccions del 20-N.

El model que proposa Alicia Sánchez Camacho es basa en que els fons de solidaritat que vagin a altres comunitats autònomes "siguin perquè millorin" els seus paràmetres de creixement econòmic.

Aquest pacte de finançament ha d'assegurar, segons Sánchez-Camacho, "una solidaritat entre totes les comunitats autònomes, però també dient-los que la solidaritat té límits i el límit és que no s'asfixiï a l'economia de Catalunya i que la deixi seguir creixent".

També ha destacat de la seva formació que serà "la que farà realitat les infraestructures necessàries a Catalunya" i s'ha referit a "l'oblit" per part de l'actual govern del desdoblament de la carretera N-II o "enganys permanents" sobre l'arribada a Girona del tren d'alta velocitat.

Sánchez-Camacho ha carregat també contra CiU i especialment contra el seu candidat al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, del qual ha dit que protagonitza "la campanya dels insults, dels atacs" i que ha perdut "el sentit comú", en referència a les seves al·lusions recents a Andalusia i al col·lectiu d'homosexuals.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 26/10/2011 - 23:46

Ja je ji.....etc .Feia temps que no reia tant . Passats no se quants anys de democracia (?) i veient com funcionan alguns partits encara queda algú que sigui tan estúpidament ingenu???.
Aquest peça la podrían fer-la al Borràs que sovint posan peçes cómiques ¡¡¡¡¡¡¡

#4 josep, Igualada, 26/10/2011 - 13:53

Es que som talusus els Catalans, aixó no s´ho creu ni un borraxo

#3 joan, manresa, 26/10/2011 - 09:22

Sí i yo soc el Rei d'Ex-panya..,puafff...!!Tindrem tema avui a la tertulia del Casal...Altre que entrerá aformar part del club dels Pinochos...,i semblava seriós el home..De fet en campanya electoral,tot si val,et prometen fins i tot hasta ....la dona si fes falta.,jejejej.L'incumpliment penaliz

#2 ANTON, san jose, 25/10/2011 - 23:28

JAJAJAJA........Estic segur que el PP aprovara el que surti del parlament de Catalunya.....despres el PSOE ho impugnara y sabeu qui ho decidira al final......el TRIBUNAL CONSTITUCIONAL que 5 anys despres dira que no......ja esta be, tenim que seguir sent Catalans i deixar de ser idiotes

#1 kimet, bcn, 25/10/2011 - 20:20

Lo mateix va dir Zapatero fa 4 anys i també ens va donar pel sac. Ja ho va dir Josep Pla, lo més semblant a un espanyol de dretes es un espanyol d'esquerres.

#1.1 valencia, V, 26/10/2011 - 00:54

Lo mismito decia Zapatero las últimas elecciones, donde dije digo digo Diego y nos quedamos sin estatut (que el psoe lo habia cepillado con la constitución) y sin financiación donde nos dan 2000 millones y les regalamos 21.000... ¡Que razón tenia Josep Pla!

#1.2 jajjaaaaaa, barcelona, 26/10/2011 - 11:47

aqui l´unic que dona per sac es la dreta nacionalista de cap de setmana que s´esta venent el pais, i tancant hospital i pactant amb pepelandia absolutament tot, una vergonya.........despres us queixareu convergents apa que us donin per sac a tot anneu a Malta