Publicitat

Adverteix que farà "guardar la Constitució"

Rajoy avisa

Rajoy, en el Congrés

El president del Govern, Mariano Rajoy, s'ha pronunciat sobre la Diada al Congrés, a instàncies dels portaveus de CiU i d'UPyD, Pere Macies i Rosa Díez, respectivament. El president ha advertit a Artur Mas que "si les coses se'ns escapen de les mans no ens hem d'arrossegar".

"La manifestació és l'exercici d'un dret que és a la Constitució i no puc dir-li més tot i que no estic d'acord amb les reivindicacions", ha dit. També ha remarcat que "jo no estic d'acord amb el concert econòmic".

"Aquest no és el moment per la polèmica i la inestabilitat política. Els representants polítics tenim un plus de responsabilitat i si les coses se'ns van de les mans no ens hem d'arrossegar pels esdeveniments. Els governants hem de tenir personalitat, i el pitjor és obstinar en l'error. Ara es tracta de col·laborar en nom d'un interès general i no d'una ideologia", afegeix.

Malgrat això, ha assegurat els diners del rescat perquè considera que "no podem permetre que una autonomia no tingui accés al crèdit". "Jo m'he compromès a guardar i a fer guardar la Constitució", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#27 joancatala, Castellbisbal, 20/09/2012 - 00:34

"El tuerto es el Rey en el País de los Ciegos" Un personatge que va cercar signatures per tota España contra l'Estatut de Catalunya, que va votar el Poble Català, quina lliçó vol donar envolicant-se amb una Constitució "prostituïda" en darrera instància per un Tribunal "polític" Constitucional!

#26 Carrasclet, Girona, 19/09/2012 - 18:13

Què diu que fará guardar la contitució?, doncs que la guardi ben guardada al congelador de la morgue perquè ja comença a estar podrida

#25 spanish, Madrdi, 19/09/2012 - 14:29

que indepes van pasando los dias y nada no ? nadie declar nada, nadie tiene cojones de plantarse, nada de nada....humo y mas humo para echar a Mas y ponerse oriolet..como siempre

#24 Formigueta, Barcelona, 19/09/2012 - 13:48

ADÉU ESPANYA-TANQUEM L`AIXETA-S' HA ACABAT EL BRÒQUIL-TOQUEM EL DOS JA-FOTEM EL CAMP-A RIVEDERCI-ADÉUSIAU-BON VENT I B ARCA NOVA-CAMÍ I MANTA-PLEGUEM VELES,APA SOM.HI-S' HA ACABAT LA TROCA-FINS MAI MES-AU REVOIR-ADÉUS-PASSI.HO.BÉ.
SIGUI VALENT PRESIDENT I POSI RUMB A ÍTACA.

#24.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 19/09/2012 - 14:42

Causa una enorme tristeza ver como la práctica totalidad del argumentario secesionista se reduce a insultos, menosprecios y faltas de respeto hacia los españoles ¿asi esperan ustedes establecer relaciones no diré de buena sino simplemente civilizada vecindad?

#23 laila, bcn, 19/09/2012 - 12:49

La Constitució que el PP no va votar? la Constitució que els joves no van votar? la Constitució que van reformar fa tres dies perquè els va passar pel forro?la Constitució que diu que l'home passa per davant de la dona en temes successoris?