"L'Estat no renunciarà a l'ús de cap dels seus mecanismes polítics i jurídics"

Rajoy avisa

Rajoy

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha comparegut davant la premsa després de la proposta de resolució signada per Junts pel Sí i la CUP, que ha definit com un "acte de provocació d’aquells que volen saltar-se la llei perquè no està de la seva part". "Garanteixo que no aconseguiran cap dels seus objectius", ha deixat clar.

També ha afirmat que "l'Estat no renunciarà a l'ús de cap dels seus mecanismes polítics i jurídics". "No aconseguiran separar Catalunya i Espanya", ha remarcat, a més de recordar que els independentistes "tenen al davant la llei".

Rajoy ha volgut enviar "un missatge de tranquil·litat, sobretot als catalans". "Mentre jo sigui president, Espanya serà una nació de ciutadans lliures i iguals", ha destacat el president espanyol, que ha assegurat igualment que "la defensa del meu país la defensaré amb fermesa, determinació i els instruments que ens dóna la llei". "Garanteixo que el que diu la proposta no tindrà efecte", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#16 Santiago, Madrid, 28/10/2015 - 20:50


¡ Resistencia ! Suenan las cacerolas en Cataluña contra el proceso separatista

http://dolcacatalunya.com/2015/10/27/resistencia-suenan-las-cacerolas-en-cataluna-contra-el-pruses-separatista/

Se ha convocado espontáneamente por las redes sociales hace unas pocas horas.

#15 Pope, BCN, 28/10/2015 - 19:17

Rajoy es un pobre diablo al que la gente de bien debería exigirle responsabilidades por su sordera, ceguera y estupidez ante un problema tan importante como el catalán. Espero que los votantes sepan "premiar" como se merece tanta ineptitud.Ha perdido tres años irrecuperables y así están las cosas.

#14 Xipolleig, Barcelona, 27/10/2015 - 16:16

Suposo que avui Rajoy, el comptable de Bárcenas, estava nerviós pel que acaba de dir la Unió Europea, el Reial Madrid ha cobrat de l'erari públic 10 milions d'euros.
Quantes sales d'hospitals o aules no s'haurien d'haver tancat amb 10 milions d'euros ?
CorrupSpain

#14.1 joan, barna, 27/10/2015 - 18:00

Un nacionalista hablando de cerrar salas de hospitales con todas las que se han cerrado en Cataluña mientras se financiaban periódicos y tv próximas al régimen tiene conya.

#14.2 Xipolleig, Barcelona, 27/10/2015 - 19:50

Jo nacionalista ?, que no et mires al mirall, o els teus miralls són com els del Tibidabo que deformen la realitat ?

#13 fideli, rdnes, 27/10/2015 - 16:13

lo que heu de fer els uniabsolutistes és deixar Catalunya en pau i que faci la seva...i apunteu-vos a un curs de democràcia per correspondència...

#12 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 27/10/2015 - 15:58

Rajoy, chato, llevas 4 años renunciando a usar los mecanismos políticos y jurídicos del Estado. Por eso estamos así. Y ahora el espectáculo ya no está en las calles, está en las instituciones. Pero tú tranqui, ni por esas moverás un dedo.