Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2013. 16:42h.

Rajoy cedeix a la pressió

Donarà explicacions al Congrés sobre el 'cas Bárcenas', malgrat les primeres negatives

Rajoy cedeix a la pressió

Rajoy, amb el primer ministre de Romania

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, compareixerà la propera setmana al Congrés per donar explicacions sobre el 'cas Bárcenas'. El dirigent ha cedit així a les peticions de l'oposició i dels ciutadans, malgrat que el PP va vetar en un primer moment la seva presència al parlament espanyol.

Rajoy ha confirmat aquest dilluns que donarà explicacions davant els diputats i ha argumentat que "considero que és el moment adequat perquè expliqui quines coses s'han fet, perquè aclareixi dubtes i perquè es doni resposta a alguns dubtes que s'han pogut generar", ha comentat.

A banda, ha dit, que també comentarà les polítiques que pensa aplicar el Govern en un futur per intentar treure el país de la crisi. I és que la compareixença servirà també per fer balanç del que s'ha fet i explicar el que es farà. És per això que s'ha anul·lat la roda de premsa habitual en aquesta època sobre la gestió de l'Executiu.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 el peix al cove de la moCiÚ de censura, tites, tites, 22/07/2013 - 18:21

Això segur que vol dir que l'Arturu, la cosa Homs i aquell "sañor xubilat que fa d'alcalda da l'Axuntament de Barssalona" ja tenen una data promesa, pactada i SEGURA per a la "consulta sobre el dret a decidir"...

segur, creu-t'ho, tros de ruc.