Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2013. 17:17h.

Rajoy defensa 13tv i Intereconomía

Diu que la posició d'aquestes televisions "coincideix amb la de la immensa majoria d'espanyols"

Rajoy defensa 13tv i Intereconomía

Rajoy, durant la roda de premsa. (Foto: Moncloa)

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha defensat 13tv i Intereconomía, després que la Generalitat anunciés que les portaria als jutjats per "banalització del nazisme i la seva comparació amb el catalanisme".

Segons Rajoy, en declaracions fetes a Lituània, per la cimera entre la Unió Europea i l'Associació Oriental, "això de les multes em sembla notable. Això és una democràcia, Espanya és un país democràtic i lliure i per tant la llibertat d'expressió és un dret que està reconegut en el nostre text constitucional".

"És un dels drets bàsics de qualsevol sistema democràtic, i per tant si pretenen multar algú per tenir una determinada posició, que a més en aquest cas coincideix amb la de la immensa majoria, no puc dir altra cosa que em sembla un disbarat i espero que això quedi en un no-res", ha afegit en la roda de premsa posterior a la reunió.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#30 Lluís, Moià, 30/11/2013 - 21:34

Mariano Rajoy si t'agraden aquestes cadenes és que estàs molt malalt. Pobret

#29 Josep, Lleida, 30/11/2013 - 15:56

Diu que la posició d'aquestes televisions "coincideix amb la de la immensa majoria d'espanyols" Això demostra el que gran part dels espanyols son uns genocides en potència nostàlgics del franquisme, uns revisionistes amb un odi malaltís contra tot el que sembli català, encara esteu per civilitzar..

#29.1 zampador, Valladolid, 01/12/2013 - 20:59

Otro empeñado en demostrar con su verbo fluido que estaís lejos del supremacismo

#28 Rafel Climent i Brossa, Rubí (Nació Catalana), 30/11/2013 - 13:13

Alguna vegada he localitzat alguna d'aquestes dues emissores, i realment, són emissores que fan riure, i fan riure pel feixistes que arriben a ser. Tant l'una com l'altre, realment fan riure per les imbecil·litats que arriben a dir !!!!

#27 RAMON, lLEIDA, 30/11/2013 - 09:42

Per ser tertulià d'aquestes teles cavernàries només cal que ataquis a Catalunya, al PSOE, als sindicats, i al PP ni tocar-lo.I el que diguis tan els importa si es veritat o no. Llavors sempre porten un tertulià "esparring" que sempre el tallen, no el deixen parlar , el rectifiquen.Penós

#26 Jordi del poble-sec, bcn, 30/11/2013 - 01:23

Espanya és l'únic estat de la U.E., que manté a ciutadans empresonats per creure's la mentida de la llibertat d'expressió.
Com a Arnaldo Otegui, amb el qual es pot estar en contra de les seves idees, però que actualment compleix condemna per parlar en un miting.
Ni democràcia ni llibertat