Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2017. 20:08h.

Rajoy demana a la Generalitat que assumeixi "la seva responsabilitat" en el Prat

“Jo no vaig a exigir que exerceixi les seves competències, que les té”

Rajoy demana a la Generalitat que assumeixi "la seva responsabilitat" en el Prat

Rajoy amb Felip VI (foto: Casa Reial)

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat “no fer política” amb el caos que s’està vivint a l’aeroport del Prat, tot i que ha demanat a la Generalitat que exerceixi “la seva responsabilitat”. “Jo no vaig a exigir que exerceixi les seves competències, que les té. Hi ha un problema puntual en un aeroport i hem d'intentar resoldre els problemes de la gent i no fer política amb això”, ha afirmat després de reunir-se amb Felip VI a Palma.

Rajoy també ha afirmat que "els problemes competencials estan perfectament clars en la Constitució", ha recalcat en referència a la vaga dels empleats dels controls de seguretat. Així mateix, ha demanat "no ser mesquí.

Mariano Rajoy ha afegit que estem davant  "d’una discussió entre una empresa privada i els seus treballadors”. El president del Govern espanyol també ha subratllat que el de Barcelona és l'únic aeròdrom on hi ha vaga ara mateix malgrat que AENA gestiona tots.  A més, ha reclamat a l'empresa i als treballadors "sensatesa, sentit comú i responsabilitat" per evitar aquesta situació "en ple mes d'agost". "Cal tornar la normalitat a la major celeritat possible a l'aeroport del Prat", ha declarat.

D’altra banda, el president del Govern espanyol ha recordat que el turisme és un sector que dona feina a 450.000 persones a Catalunya i que no se'l pot menystenir ni tractar els turistes "a puntades de peu", en referència a les darreres accions contra el turisme. "Estic a favor del turisme i no estic a favor dels extremismes radicals”, ha reblat.

Pel que fa al procés, el president del Govern espanyol ha reiterat que no hi haurà referèndum i que el dia 1 d'octubre, tota la comunitat internacional veurà que Espanya és un país seriós on tots els dirigents compleixen la llei. A més, Rajoy ha confirmat que, després de la Diada, visitarà Catalunya.

29 Comentaris

Publicitat
#16 fran-bcn, bcn, 08/08/2017 - 13:40

M agradaria saber de qui es la competència is per exemple a Barajas la empresa de seguretat es solvent (Prosegur) en canvi al Prat em sembla un empresa una mica de segona fila i cutre (Eulen), llavors de qui es la responsabilitat i la competència?. NO em sigui cinic Sr, Rajoy i accepti les resposabilitats que a cadascu pertoca.

#15 Cat Show, Bcn, 08/08/2017 - 13:02

Rjoy no se ha enterado que la generalitat NO TIENE NINGUNA RESPONSABILIDAD, la generalitat solo esta para montar pollos y vivir del pillaje a sus conciudadanos.

#14 modium, Moià, 08/08/2017 - 08:46

Tan que us agrada criticar els nacionalistes i ara quan parla el Rajoy ni piu, ni constrastar si diu la veritat, res de res.

#13 Carlos Gomez, a les mariscades catalans !!, 08/08/2017 - 04:19

Des que el Papa Junqueras va nomenar al Rufian cardenal del Nou Palmar de Troya ha pasat de menjar pa congelat i colarse al metro a tenir mes pelucos que el fill del Tio Ramunet i dur la seva dona mes guarnida que la pitrera de Diego el Cigala.

Pero quin goig fan tots oi ?

A les mariscades catalans !!

#12 Karhu, Bcn, 08/08/2017 - 04:19

Per cert, del subtitular, es pot treure que no estan cumolint com pertoca les seves competencies al compararse amb la generalitat, asumint que no estan fent res segons diu per mediar, se suposa entre ells i el prat? Rajoy esta dient que necesita que fagin de mediadors la gene entre espanya i els treballadors? Mencanta xD

#12.1 M. Pilar, Barcelona, 08/08/2017 - 16:07

O no se tenten o pitxes fora de test. Serà el segon, jajajaja

#12.2 Karhu, Bcn, 08/08/2017 - 17:18

La gene es qui ha de mediar, i qui es trobe a les parts de ndgociacio on sha de posar en mitg la gene es AENA i els treballadors. Diguem exactament on es la cagada que el teu amat lider diu que no sels ataqui que ells no ataquen i fagin les seves funcions com ells? Va, gaudim