Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2013. 12:46h.

Rajoy: "dir que Espanya és un país corrupte és terriblement injust"

El president espanyol augura que "el 2014 Espanya creixerà amb claredat"

Rajoy: "dir que Espanya és un país corrupte és terriblement injust"

Rajoy

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha lamentat, durant la seva intervenció davant la Junta Directiva Nacional del PP, que "dir que Espanya és un país corrupte és terriblement injust". També ha augurat que "el 2014 Espanya creixerà amb claredat i començarem a crear ocupació". "Els espanyols notaran resultats tangibles dels esforços que han fet", ha afegit.

Malgrat això, ha reconegut, que donades les xifres de l'atur "ni jo ni ningú amb dos dits de front no pot estar satisfet amb la reforma laboral". Rajoy ha reivindicat que durant el seu mandat "rebaixem el dèficit públic, el nostre deute extern, i evitem un rescat"

Rajoy ha insistit que les "reformes continuaran" i ha assegurat que es tracta de canvis "estructurals". Entre elles, ha anunciat la reforma de les pensions, la reforma energètica o noves mesures per controlar el dèficit públic.

D'altra banda, ha assegurat que "qualsevol corrupció és inacceptable". "Ningú no ha igualat el nostre esforç contra la corrupció", ha assenyalat, a més de sentenciar que "les institucions estan sanes. Dir que Espanya és un país corrupte és terriblement injust".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 lord Escurçó Negre, Barcelona, 03/04/2013 - 16:15

Penso que el col·lectiu dels periodistes, s'ho tindrien de fer mirar. Els líders del PP, se'n riuen de la professió. Els directors dels mitjans, han de dir prou a aquesta manera de fer les rodes de premsa.
O no?
Srs. Directors, fins on pensen aguantar?
Quina poca personalitat!
AC Baldric

#5 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 15:41

Ante tales declaraciones solo puedo decir una cosa....juas, juas, juas, juas, juas, juas, juas, juaaaaaaaaaas

#4 Francesc, Badalona, 03/04/2013 - 14:16

Quina casualitat que España creixerà l'any del referèndum. I auguro que aquell any el diner cap a Catalnya correrà a doju. I ens treuran de les penúries. Fixa't tu que no sé per què...

#3 guillem, bcn, 03/04/2013 - 14:01

Té raó. Espanya no és un pais corrupte, ho és la seva Administració, els seus partits polítics, la seva banca...

#2 Josep, CARDEDEU, 03/04/2013 - 13:58

Es veritat no dien Espanya es Corrupta dien MADRID ,, VALENCIA ,, ANDALUCIA , CATALUNYA , , BALEARES ,, .. SON CORRUPTES I sus abitantes unos jilipollas tontos por vottar a los politicos Corruptos son complices de los corruptos por votarles

#2.1 Mestre d'escola, BCN, 04/04/2013 - 12:00

Josep, ets un ignorant. No es poden fer més faltes d'ortografia en menys espai.