Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2014. 15:11h.

Rajoy diu que és una "pseudoconsulta" després de posar-hi totes les traves

El president espanyol diu que "no compleix les condicions democràtiques"

Rajoy diu que és una "pseudoconsulta" després de posar-hi totes les traves

Rajoy, rebent la presidenta de Chile, Michelle Bachellet

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit en roda de premsa que el Consell de ministres debatrà aquest divendres la impugnació de la consulta alternativa del 9N amb l'"únic criteri" de garantir el compliment de la llei i que prendrà la decisió que "convingui a l'interès general".

Rajoy ha advertit que el 9 de novembre "es pretén una pseudoconsulta que no compleix les condicions democràtiques” i ha instat el Govern a "acatar" la resolució del TC i a aturar els preparatius, perquè, a criteri seu, és il·legal preguntar el que es pretén preguntar perquè "segueix corresponent al conjunt dels espanyols".

El president espanyol ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa que ha ofert al Palau de la Moncloa al costat de la presidenta de Xile, Michelle Bachelet, després de la reunió que han mantingut i poca estona després del dictamen del Consell d’Estat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#18 Rafael Climent i Brossa, RUBÍ (NACIÓ CATALANA), 31/10/2014 - 12:00

Està ben vist que l'única solució, és que el nostre president, surti al balcó de la nostra Generalitat i faci una declaració, unilateral d'INDEPENDÈNCIA Què faran els que es diuen demòcrates escanyols?. Ens enviaran els tancs??. Són tant ignorants els pobres !!!!!!!!

#17 BEJOTA, bcn, 31/10/2014 - 10:45

Enquesta feta per GESOP, sobre una mostra de de 1.600 persones. 84% participació, 55% de Sí, 45% de No.
Algú encara dubta de quin es el motiu pel que no ens volen deixar votar en un referèndum?

#16 jordi, ,, 31/10/2014 - 09:45

Es lo que le faltaba a un butifarrendum, tener que reunir condiciones.

#15 Cesc, BCN, 31/10/2014 - 00:15

Si segons Mariano Fraudeley Rajoy la pseudocunsulta no compleix les condicions democràtiques com pot la democràcia prohibir algo que no és democràtic i per tant està fora del seu àmbit? What the fuck!

#14 francisco, granollers, 30/10/2014 - 23:36

Lo increíble es que alguien le siga llamando consulta a esto. Va a tener menos fiabilidad que una encuesta del CEO, al menos estos hacen ver como que eligen una muestra representativa de la población.