Política · 4 de Juny de 2016. 14:22h.

Rajoy diu que l'Estat és "més lleial" amb la Generalitat que la CUP

"Nosaltres sabem distingir entre independentistes i catalans"

Rajoy diu que l'Estat és "més lleial" amb la Generalitat que la CUP

Rajoy, amb Cospedal, durant l'acte

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, en un acte a Barcelona, ha assegurat que "la Generalitat ha trobat més lleialtat i col·laboració en el Govern que en alguns dels seus socis que anhelen una revolució impossible".

"Quin millor lloc que Barcelona per presentar a tot Espanya les nostres propostes de futur!", ha exclamat, a més de remarcar que "estem aquí a Barcelona per dir-li als catalans que ens preocupem per ells".

Rajoy ha assegurat que "sense un projecte comú perdem tots, els catalans i els espanyols". També ha considerat que "les dones i homes de Catalunya veuen cada dia que passa com cal abandonar les quimeres".

El president espanyol ha insistit que "és impossible entendre el futur d'Espanya sense Catalunya" i ha estès la mà al Govern "per al diàleg, el pacte, l'acord i les solucions". "Nosaltres sabem distingir entre independentistes i catalans, i aquests últims són molts més", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 nedland, Roses, 04/06/2016 - 22:10

El que faltava en escena..Rajoy comparar la cup amb el govern d Espanya no se pero per dir ho de forma suau es una bajanada que denota poca responsabilitat...en eleccions pels politics tot val no aprendrem mai....sense responsabilitat no es pot estar en segonss quins llocs.

#3 Neféru, Barcelona, 04/06/2016 - 18:40

Lo cierto es que los "guarros" no son fieles ni a sus propias familias. Parece sorprendido Pokemón. Recordad los ideales de la grabiel...tener hijos con cualquiera y que los cuide la tribu. No solo Rajoi es mas fiel a la chene...lo es cualquiera menos esos

#2 Jose Luis, Vila-seca, 04/06/2016 - 15:14

Yo diría que es "más leal" con la Generalidad que con los catalanes.

#2.1 Jordi B. R., L'H, 04/06/2016 - 17:26

José Luis, de la misma forma que tú no te llamas Josep Lluis, la Generalitat no se llama Generalidad.
Con los catalanes seguro que no por el uso indiscrimado del TC y de Montoro para ahogar la liquidez y en consecuencia el bolsillo de TODOS los catalanes

#2.2 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 04/06/2016 - 19:30

Jo també diria que és més leial amb la Generalitat què amb els catalans. Estíc segur més bé.

#1 Jack, Vic , 04/06/2016 - 15:11

El Puigdement i la bruixa se descojonan. El estado les tiene miedo, se lo ha dicho Corleone Pujol.