Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2017. 08:41h.

Rajoy diu que l’independentisme “és contrari" a la democràcia

El president espanyol adverteix contra “els "cants de sirena del populisme”

Rajoy diu que l’independentisme “és contrari" a la democràcia

Rajoy

El president espanyol, Mariano Rajoy, en un article d'opinió que publica avui el diari El Mundo, apel·la als ciutadans a fer front al "desafiament a la nostra unitat i les nostres lleis" protagonitzat per alguns dirigents de la Generalitat de Catalunya. Rajoy planteja els reptes del PP i del seu govern davant el congrés nacional que el Partit Popular fa aquest cap de setmana a Madrid.

En aquest sentit, alerta contra els "cants de sirena del populisme" i contra el risc que per a la unitat nacional representa el "desafiament" que protagonitzen "alguns dirigents de la Generalitat". El president del govern espanyol qualifica de "contrari a la història compartida i la vida democràtica" aquest desafiament "en un mon que avança cap a la supressió de les fronteres".

És la única referència que fa Rajoy al procés a Catalunya en el seu article, on presenta al Partit Popular com la formació política que ha tret Espanya de la crisi i la més preparada per obrir noves oportunitats de futur.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#18 !!*!!, Bcn, 11/02/2017 - 22:31

Jà es veia de fa temps que aquest home no sap ni què és la democràcia.

#17 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, CardedeuEstaciondeTrensinMarquesina, 11/02/2017 - 09:32

EL Independentisme no es contrari a la Democracia , es contrari a la unitat de Espanya ja ja ja, ja quels vol separar de ella .

#16 Ganxet, Reus, 10/02/2017 - 18:55

Això més que un diari és un "panfleto". He llegit El Mundo i en cap moment Rajoy diu que l'independentisme, com a tal, sigui contrari a la democràcia.

#15 Galderic, Barcelona, 10/02/2017 - 17:22

Tant antidemocràtic pot ser la independència de Catalunya com estar en contra de la independència, la qüestió és com es vol aconseguir, i mentre els independentistes la volen aconseguir votant, els contraris ho velen fer negant el dret de vot.

#14 Bramimonda , Barcelona, 10/02/2017 - 17:15

Sí, home, sí; i l'independetisme també és contrari al sistema periòdic de Mendeleiev, a la família cristiana, a la cuina tradicional, a les puntes de coixí, a la cria de truites en granges aquàtiques, a la sortida del sol cada matí, a l'oli d'oliva verge extra...