Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 22:49h.

Rajoy diu que mentre sigui president “no hi haurà independència”

Reitera que la consulta sobiranista “no se celebrarà”

Rajoy diu que mentre sigui president “no hi haurà independència”

Rajoy, durant l'entrevista

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que mentre ell sigui president “no hi haurà independència de cap territori”. El també líder del PP ha reiterat que la consulta sobiranista a Catalunya, prevista per al 9 de novembre, “no se celebrarà”.

Rajoy, en una entrevista concedida aquest dilluns a Antena 3, ha avisat que “el referèndum no se celebrarà i mentre sigui president del Govern d'Espanya no hi haurà independència de cap territori”. També ha dit que aposta pel diàleg però que no pensa trucar el president de la Generalitat, Artur Mas.

Preguntat sobre quin és el seu pla per augmentar els nexes d’unió amb els catalans ha respost que treballarà perquè hi hagi creixement econòmic i ocupació, que segons ell és el que sempre ha fomentat la unió. “Els catalans són els meus compatriotes”, ha manifestat abans de dir que “aquest és el meu pla per a Catalunya”.

Sobre si pot suspendre l'autonomia de Catalunya si Mas segueix endavant amb el procés sobiranista, el president del Govern espanyol ha demanat "no avançar esdeveniments" i ha afegit que com a president "complirà i farà complir la llei”.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#25 Marià, Sant Cugat, 22/01/2014 - 16:46

Induptablement, Don Naniano Rajoy està pensant en dimitir.

#24 Ainhoa, Barcelona, 21/01/2014 - 20:57

Rajoy assegura que té un «pla» per impedir la consulta i la independencia http://noesconya.wordpress.com/2014/01/21/rajoy-te-un-pla-per-catalunya/

#23 Pere, BCN, 21/01/2014 - 18:41

Es nota que aviat no ho seràs.

#22 Quilfot, Granollers, 21/01/2014 - 15:16

M'extranya que l'Homs encara no hagi dit que de les paraules del Rajoy s'en despren que el PP no descarta la independencia quan plegi el Mariano.

#21 Dimarts, barcelona, 21/01/2014 - 14:07

Rajoy torna a tranquilitzar les espanyes què es el que vol però sembla que li costa perque n'ha de parlar cada dia. I ara Rubalcaba dirà que ell farà el mateix. Doncs molt bé, Pel novembre votarem, en la forma que sigui però votarem en contra d'aquesta falta de democràcia,.cada dia més clar.