Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2015. 19:08h.

Rajoy diu que s'ha d'aplicar la LOMCE per “patriotisme”

"Espero que els responsables de govern de les diferents comunitats autònomes compleixin la llei"

Rajoy diu que s'ha d'aplicar la LOMCE per “patriotisme”

Rajoy, durant l'acte

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat aquest dijous durant el 29 aniversari del diari Expansión “patriotisme” al responsables de les diferents comunitats autònomes per poder aplicar la LOMCE.

"Espero que els responsables de govern de les diferents comunitats autònomes actuïn amb el patriotisme que això requereixi i compleixin la llei, perquè complir la llei és obligació de tots i per descomptat, d'aquells que tenen responsabilitats institucionals amb més raó”, ha assenyalat.

També ha comentat que "l'educació juga un paper fonamental" i ha avançat que estudiarà "noves propostes que permetin optimitzar els resultats que ja comença a oferir la Llei de Qualitat”. 

Entre, aquests, ha afirmat que "una reducció en cinc punts de la taxa d'abandonament escolar "o el" augment molt clar, notori i palpable del nombre d'estudiants de Formació Professional". D’altra banda, Rajoy ha anunciat que avançarà a l'1 de juliol d'aquest any la rebaixa addicional de l'IRPF prevista per a l'any que ve.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 vila, vila, 03/07/2015 - 09:48

Per patriotisme ell i tots els que son com ell aquesta llei es la podrien ficar als seus respectius "traseros", per patriotisme, es clar.

#7 moianes, Moià, 02/07/2015 - 20:55

El patriotisme español és diferent i a més hostil al nostre, per la qual cosa quan diu que s'actui amb patriotisme vol dir el seu que va en contra del nostre i això és el que hi ha fins el 27S

#6 Xipolleig, Barcelona, 02/07/2015 - 20:33

On abans era " el fuero de los españoles " ara és Constitución, on abans eren los Principios Fundamentales del Movimiento, ara és patriotisme constitucional.
La Constitución espanyola és hereva del franquisme, com el cap de l'estat ho va ser fins que el seu fill ho ha passat a ser.

#5 Lo Tío Collons, Espolla (Alt Empordà), 02/07/2015 - 20:02

Patriotisme:
- El patriotismo en el campo de batalla consiste en conseguir que otro desgraciado muera por su país antes de que consiga que tu mueras por el tuyo (G. S. Patton)
- Aléjate presuroso de los que emplean el tiempo en repetir que son patriotas y viven del patriotismo de los demás (C.C.Vigi

#5.1 Investigador, Sant Cugat del V., 02/07/2015 - 20:49

disculpa. Patton, Vigi, Hesse, Shaw, Wilde i Johnson, eren de Burgos?

#5.2 Lo Tío Collons, Espolla (Alt Empordà), 02/07/2015 - 22:09

Ets conscient de la xorrada què preguntes o paso directament a alló de "pregunta retòrica"?
El patriotisme espanyol que il.lustra la notícia és l'expressió màxima del autonegat per vergonya nacionalisme espanyol, si és de Burgos, Madrid, Salamanca o Peñaranda de Bracamonte ho deixo al teu criteri.

#3 Lo Tío Collons, Espolla (Alt Empordà), 02/07/2015 - 19:56

Continuem amb el patriotisme:
- No reniego del patriotismo, pero primeramente soy un ser humano, y cuando ambas cosas son incompatibles, siempre le doy la razón al ser humano(H.Hesse)
- Patriotismo es tu convencimiento de que este país es superior a todos los demás porque tú naciste en él.(G.B.Shaw)