Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2016. 11:08h.

Rajoy es queixa que Puigdemont no l'hagi trucat

El president espanyol en funcions diu que ”també podria trucar-me ell"

Rajoy es queixa que Puigdemont no l'hagi trucat

Rajoy, en un moment de l'entrevista

El president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, s’ha queixat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont no l’hagi trucat. “També podria trucar-me ell”, diu en un fragment de l’entrevista que emetrà aquesta nit  el programa Salvados La Sexta i que avancen alguns diaris.

Rajoy diu que “no hi ha problema d’orgull ni de gat i ratolí” i afirma que “les converses es tenen amb absoluta normalitat, que és com es fan habitualment aquestes coses”. En aquest sentit, explica que "l’altre dia vam tenir un contacte a l’aeroport de Barcelona amb motiu de l’aniversari de l’accident de Germanwings”. “Va ser una reunió cordial i probablement ens veurem aviat”, afegeix.

Mariano Rajoy, d’altra banda, descarta fer un pas al costat com va fer Artur Mas per evitar unes noves eleccions a Catalunya: “No penso fer un pas al costat. Jo no sóc Artur Mas”.

Finalment, reconeix haver-li enviat el famós SMS “Luis, sigues fort” a l’extresorer del PP, José Luis Bárcenas. “Em penedeixo d’haver enviat, com és natural, aquests SMS", però al·lega que “a partir d’aquí ja es va acabar qualsevol tipus de relació”. "No sempre l’encertes en la vida”, conclou.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 somalilandiano, barcelona, 03/04/2016 - 12:29

Cuesta poner nervioso a este hombre.