Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2011. 20:23h.

Rajoy "evidentment" pagarà el fons de competitivitat

"Els que vinguin hauran de fer mans i mànigues per resoldre la situació", afirma Millo

Rajoy "evidentment" pagarà el fons de competitivitat

Millo i Rajoy, en una imatge d'arxiu

El diputat del PPC, Enric Millo, ha afirmat que Mariano Rajoy, si arriba a la presidència del Govern espanyol, "evidentment" pagarà el fons de competitivitat. "Els que vinguin hauran de fer mans i mànigues per resoldre la situació, perquè hi han altres persones que ho van prometre i no ho han fet", ha comentat.

"Les lleis estan per complir-les i si hi ha un fons de competitivitat s'haurà de dotar i s'haurà de distribuir en funció dels criteris que la mateixa Llei estableix", ha afegit, abans de dir que "vull recordar que perquè es pagui un fons de competitivitat primer hi ha d'haver fons, que en aquests moments no n'hi ha i hi ha d'altres comunitats autònomes que també el podrien requerir".

Millo ha volgut recordar també que "aquesta exigencia permanent de que es paguin els fons la continuarem fent ara i en el futur, tenint en compte que la primera condició és que hi hagi recuperació econòmica". "El senyor Rajoy ha tingut la valentia que altres no han tingut, que és venir a aquest Parlament i dir que les lleis estan per complir-les", ha finalitzat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 un Qualsevol, gaia, 26/07/2011 - 21:44

jajjajaj i tambe aturaran el canvi climalit....que bon humorista que es