Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 21:45h.

Rajoy fa cas de The Economist

El president canvia d’estratègia envers Catalunya i anuncia una visita per al 29 de novembre

Rajoy fa cas de The Economist

Una imatge d'arxiu de Rajoy a la Moncloa

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, visitarà finalment Catalunya el dissabte 29 de novembre i no el pròxim dissabte tal com s’havia anunciat inicialment.

La visita de Rajoy es produirà després que hagi anunciat la seva intenció d’explicar “millor” tot el que ha fet el seu govern per Catalunya i “per defensar els interessos dels catalans”, segons va afirmar aquest dissabte.

La decisió del president espanyol de visitar Catalunya es produirà més de dues setmanes després de la celebració del procés participatiu del 9N. Una consulta organitzada pel Govern que va congregar 2,3 milions de votants i va tenir ressò internacional.

Entre els mitjans internacionals que s’han pronunciat sobre el 9N i la demanda de celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya hi ha el britànic The Economist, que ha publicat un article titulat “deixeu-los votar”.

En l’article s’afirma que “el Govern espanyol podria fer molt per convèncer Catalunya per quedar-se, com el govern britànic va fer al final amb Escòcia”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Tomppa, Sabadell, 18/11/2014 - 06:45

Esteu bé al cap a l'e-notícies ? Es possible que vosaltres heu estat educats a algun institut diguem nacional catolic o d'universitats amb els profes nacional catolics ? Que heu passa ? Sempre he pensat que notícies i el món no es de fe ... i vosaltres escriueu des de creences ... suspitosa.

#5 fideli, rdnes, 18/11/2014 - 00:09

i pretén visitar Catalunya amb una querella instada? Aznar li pretén fer el llit actuant amb la fiscalía general

#4 zenaida , Barcelona, 17/11/2014 - 23:16

2)
El Sr. Rajoy si tuviera dignidad y vergüenza..
Tenia q haber venido a Catalunya... el primer dia q el Sr. Mas...empezó alucinar en colores y se atrevió a meternos a todos los catalanes en la disbauxa en la q estamos en lugar de gobernar Cataluña como es debido...son tal para cual...veremos q pasa

#3 zenaida, Barcelona, 17/11/2014 - 23:11

Si y en eso despertaron del sueño...creo q los catalanes somos bastante...digamos fantasmitas!!!
Nos creemos el ombligo del mundo...y solo somos un puntito en el mapa... de todas maneras de "ilusión también se vive"...." soñaba el ciego que veia y eran las ganas que tenia" seamos un poco mas humilde

#2 carlitus, barcelona, 17/11/2014 - 23:03

Fer cas de l'Economist vol dir permetre un referéndum independencia sí o no? Quan vingui un altre ZP amb majoria absoluta.

#2.1 Pere Pau \\*//, Can Pixa a la Vies, 18/11/2014 - 08:48

Farà el mateix que el Ratxoi, sempre han fer el mateix els sociates i si guanyesin els Podencos 3/4 del mateix, ho porten als gens aquests espanyols.