Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2017. 21:57h.

Rajoy fa una crida a "passar pàgina"

Adverteix que la "independència no té futur"

Rajoy fa una crida a "passar pàgina"

Mariano Rajoy durant la intervenció

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha instat la Generalitat a passar pàgina en les seves pretensions de celebrar el referèndum el pròxim 1-O. "No segueixin endavant, no tenen cap legitimitat, tornin a la llei i a la democràcia, permetin que la gent pugui passar pàgina d'aquests dies tan tristos, no creïn més problemes a la gent i deixin que els catalans puguin fer les seves vides en pau". 

D'aquesta manera, Rajoy ha demanat als "responsables de la Generalitat" que "abandonin la idea de celebrar el referèndum il·legal". "El projecte de ruptura no té cap futur en un estat democràtic i de dret, li manca l'empara jurídica i no té el suport de la majoria dels catalans", ha assegurat Rajoy, que ha avançat que "la meva actuació estarà guiada per la prudència i responsabilitat, per tal d'evitar que la desraó d'uns pocs l'hagin de patir tots els ciutadans de Catalunya". El president del Govern espanyol també ha recordat que "quan vaig dir que l'Estat de Dret no fallaria, em referia al Govern de la nació, a la fiscalia, als jutges, als tribunals, i tots hem de reconèixer la seva tasca". Rajoy també ha afirmat que "ningú pot pretendre situar-se per sobre de les lleis" i ha recordat que "la desobediència a la llei per part d'un poder públic és un atac a la convivència". 

El president també ha agraït el suport i la unitat de les principals formacions polítiques al Congrés, "vull agrair el suport de les forces polítiques que saben que aquest és el moment de protegir la nació, no el govern, aquesta unitat és imprescindible". Per últim, Rajoy ha recordat que "tindrem cura perquè ningú pateixi aquestes conseqüències a les seves vides, la llei els protegeix i l'Estat respondrà".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Mamba Negra, Barcelona, 21/09/2017 - 10:38

Has estat genial Rajoy aquesta vegada!

#4 Telamarinera, Vilanova, 21/09/2017 - 10:31

Sr Rajoy, usted ha de exigir q el Govern de Cat hable con su sus administrados. Pasa del 50% de los votantes. Dilapidan los recursos de todos para fiestas y subvenciones molestas. El que quiera q se las pague.
No vuelvan a vendernos!!! Que se respeten nuestros derechos: enseñanza, cultura, de consumidores....
Restituyan los valores del Estatut.

#3 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , CON A CATALÀ DON LAS GRACIAS ALS MADRILEÑOS QUE BAN SORTIR AL CARRER EN SUPORT A CATALUNYA I ALT, 21/09/2017 - 03:58

RAJOY , La has Cagado TAL FARAS TAL TE TROBARAS Tenias que haber dejado pasar EL 1 DE OCTUBRE Con unaltra 9-N ,i fueras salido ganando ARA LA HAS CAGADO Ara ja es TOT ESPAÑA La que sale a laCALLE CONTRA TU I EL TEU GOVERN Recordes molt con actuaben en la Dictadura i aixo no agrada ni als Espanyols NI MADRILEÑOS GRACIAS MADRILEÑOS.

#3.1 RA, ra, 21/09/2017 - 09:18

En Madrid han salido a miles, a millones. Riadas de madrileños en las calles en apoyo del dret a decidir. Rajoy tiembla...

#2 Karhu, bcn, 21/09/2017 - 02:08

Gracies a aquest gran president, i el que ha fet avui com narra be aquesta noticia, dema el independentisme sera del 0% i treballarem per engreixar madrid i mantenir subencionada el reste d'espanya....
a mi em fa que no...
no sembla que fagi gaire be la seva feina, cada dia se li descontrola mes el pais, ja li surten nuclis al reste d'autonomies.

#2.1 Decebut, bcn, 21/09/2017 - 18:20

Karhu, saps perquè no hi haurà independència? Perquè si realment n'hi hagués, com s'ho farien els que remenen les castanyes a Catalunya per mantenir-vos entretinguts?

Imagina que, un cop acabat aquest sarau, la gent comença a plantejar altres reivindicacions.

#1 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 20/09/2017 - 22:20

Ara a 8tV i ha un periodista de l´Opus, un que naturalment sempre i unicament ha viscut amamellat sota la patriotica panxa del bou on mai ha nevat ni ha plogut fins ara, que esta pasant per l´esquerra a la mateixa Anna Gabriel.

Una revolucio on l´Opus va de la ma dels trotskites es un insult a les sagnants i heroiques lluites de la clase obrera