Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2016. 19:20h.

Rajoy insisteix amb una gran coalició “per defensar la unitat de la nació espanyola”

“Amb Espanya es pot confiar”, segons el líder del PP

Rajoy insisteix amb una gran coalició “per defensar la unitat de la nació espanyola”

Rajoy a la roda de premsa

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha insistit amb una gran coalició després de reunir-se amb el Rei en el marc de les trobades per a que el monarca proposi un candidat a la presidència del govern espanyol. Rajoy ha afirmat que un pacte entre PP, PSOE i C’s seria positiu “per defensar la unitat de la nació espanyola” així com per enviar el missatge a l’exterior de que “amb Espanya es pot confiar”.

Rajoy ha afirmat que el “partit socialista es nega al diàleg”. “Jo no no puc garantir la constitució d’un govern estable a Espanya”, ha afegit. El president en funcions ha anunciat que el Monarca no li ha proposat formar govern. “Em sembla raonable”, ha reblat.

El ‘popular’ ha assegurat que PP, PSOE i C’s estan d’acord amb els temes fonamentals. Ha enumerat la unitat d’espanya, la sobirania nacional, la igualtat dels espanyols i la recuperació econòmica. “Aquesta gran coalició podria fer les grans reformes que necessita Espanya per molts anys”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Casper, Bcn, 03/02/2016 - 12:48

Váyase a Pontevedra, Sr. Rajoy.
Ah, y no hace falta que vuelva.

#12 Xevier, Salt, 03/02/2016 - 00:00

Que és la nació espanyola? però aquest tiu en quin planeta viu?. El que ha de fer en Rajoy és aprendre una mica d'anglès que no pot sortir de casa ni de Galicia ni de Madrid de lo curt que és...!!!

#12.1 ¿De qué presumes?, Bcn, 03/02/2016 - 13:32

No soy precisamente del Club de Fans del Sr. Rajoy, pero el Sr. Rajoy ganó la oposición a Notario con solo 23 años, la persona más joven en conseguirlo hasta eso momento. Y el Sr. Puigdemont ¿cuál es su currículum?, respondo: ser nombrado a dedo por el "dedo incorruptible del Sr. Mas".

#11 Lola Garcia Rufian, Santa Coloma de G, 02/02/2016 - 23:39

Mariano. Mas quisieramos los de la periferia en que te imvistieran, pero con esos que votabamos antes aca en Santa Coloma te va ser inposible. Estos quieren poltrona a costa de hundir a los pobres

#11.1 Joan Español, Sant Just, 03/02/2016 - 09:38

Mariano:

Mas no quisiéramos algunos periféricos de Catalunya,

y algunos Sánchez quisiéramos,

y pocos a ti quisiéramos, muy pocos según las votaciones periféricas

Gracias por tu capacidad de diálogo y adiós

#10 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 02/02/2016 - 21:39

Aquesta gent est'a malalta. Enlloc de procurar que la gent arribem a fi de mes, el que els preocupa és "la sagrada unidaz de destino en lo universal". O sigui que hi hagi gent que es mor de gana, tant se val, ara que es creguin que Espanya la va fer Déu i no es pot disgregar, és un tema tabú.

#10.1 Paja en el ojo ajeno, Bcn sin indepes, 03/02/2016 - 14:00

Políticamente e ideológicamente no puedo estar más lejos del PP y del Sr. Rajoy, pero en eso de "procurar que la gente llegue a final de mes" y todos las tonterías que dices, creo que aquí en Cataluña los "indepes" son los números unos. ¡Ver la paja en el ojo ajeno para no ver la viga en el propio!

#9 Cris, Bcn, 02/02/2016 - 21:35

Sánchez quiere ir a la moncloa como presidente y si fuera por el pactaria con el mismisimo diablo.

#9.1 Jordi, L'H, 02/02/2016 - 23:07

No , al diablo ya le ha dicho que NO, que es el de la Reforma Laboral, los sobres de Barcenas y el que ha tolerado el saqueo de Valencia