Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2011. 11:50h.

Rajoy: "ni sóc homosexual ni em tenyeixo els cabells"

El candidat del PP lamenta que "hi ha molta gent molt maldient!"

Rajoy: "ni sóc homosexual ni em tenyeixo els cabells"

Mariano Rajoy

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy, en una entrevista a La Vanguardia, reivindica que "sóc un tipus decent" i lamenta que "hi ha molta gent molt maldient per aquí!". En aquest sentit denuncia que "han dit que sóc homosexual, sense ser-ho. Que em tenyeixo els cabells ...". "El color del meu cabell el marca la mare naturalesa, ho creguin o no", assegura.

Altres "males intencions" que ha hagut d'escoltar són "que sóc gandul. Que no treballo! Que sóc indecís ... És que m'agrada reflexionar abans d'actuar!". També assegura que "una dona i un català ho tindran més fàcil per ser president del govern del que ho ha tingut un gallec".

En referència al pacte fiscal, assegura que "no torejaré a Mas. L'escoltaré amb molta atenció. Després..., ja veurem". Igualment afirma que "no he fet mal a ningú amb una mentida. A partir d'aquí ..., la vida té molts matisos".

"Espanya és el país del món amb més televisions públiques! Impulsaré una llei perquè els parlaments autonòmics, si volen, puguin privatitzar els seus canals", anuncia d'altra banda. En aquest sentit, reconeix que els seus programes favorits són "el futbol i esports. ¡La televisió podria ser millor, la veritat!".

També explica que "si no dormo set hores i mitja cada nit, al dia següent estic de mal humor i em nota". Igualment admet que "només em vaig fer el llit a la mili, per força". Preguntat per "quantes vegades s'ha emborratxat?", respon que "ja no me'n recordo".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#19 Elena, Barcelona, 05/02/2013 - 12:31

No es importante que sea o no homosexual. Lo malo del caso es la doble moral de el y su partido

#18 elena, barcelona, 05/02/2013 - 12:26

Si, no importa lo que es o lo que deje de ser lo malo es la doble moral

#17 YO, El Cairo, 22/11/2011 - 11:29

Quienes son estas chochonas que no se las entiende?. Bueno más bien se las entiende pero cambian las palabras del castellano osea hablan jiliposense?

#16 Lena, Igualada, 19/11/2011 - 09:11

Quina mala idea teniu.Que més dona si és homosexual o no?lo important seràn les seves politiques. Això no deuriadeser noticia. A veure si començem a parlar amb normalitat de la homosexualitat.No som gent extranya i a més podem ser de dreta

#15 eloi, VILA DE GRÀCIA, 19/11/2011 - 01:56

Ës homosexual i va ser Manuel Fraga qui el va obligar a casar-se si volia que l'ajudés en la seva carrera política. I això, és cert.