Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2017. 14:40h.

Rajoy ninguneja Puigdemont

El Govern espanyol prefereix donar peixet als consellers d'ERC

Rajoy ninguneja Puigdemont

Puigdemont, amb Neus Munté, a Palau

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decidit ignorar la petició del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, d'una reunió si l'única possibilitat és parlar sobre el referèndum. Puigdemont, en canvi, en el seu recent viatge oficial a Occitània i a twitter ha deixat clar que "no hi ha amenaces que puguin impedir el referèndum" després de rebre la darrera notificació del TC.

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha admès per primer cop en roda de premsa que "és sorprenent que no es trobi data" i que "per part nostra no hi ha cap problema d'agenda". L'estratègia de la Moncloa passa, en canvi, per mantenir reunions amb els consellers d'Esquerra.

De fet, el vicepresident Junqueras ja s'ha vist en dues ocasions amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i la consellera d'Afers Socials, Dolors Bassa, també ha estat rebuda a Madrid sense problemes.

Munté també ha reconegut que "el congrés del Partit Popular ja ha passat i volem tenir una data agendada". La consellera de Presidència també ha retret al Govern espanyol de "voluntat política" i ha lamentat el "menysteniment" després que "1,5 milions de persones" hagin sortit al carrer durant els darrers anys en al·lusió a les successives diades.

L'actitud de Mariano Rajoy ve, tanmateix, després que el propi president de la Generalitat digués en la seva visita a Girona després de ser elegit que el president espanyol tenia aleshores el seu càrrec "en funcions i fa declaracions en funcions" i va afegir que “no m’interessa el que digui un projecte que s'acaba".

"M'interessa el que digui un projecte que hagi de venir, si n'ha de venir algun, perquè per ara els deures que hem fet a Catalunya, a Espanya encara no els han fet”, va remarcar al gener del 2016.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Reporter de Barri, Hospitalet, 21/02/2017 - 22:18

Puigdement no es nada. Un subalterno de Corleone Pujol & Mas, sin luces y sin mando.

#4 Koan, Barcelona, 21/02/2017 - 17:49

Puigdemont, pardillo:
l'Astut jutjat i a primera plana.
El Junqueres fen-te el llit amb la Soraya.
El Rajoy passant de tu.
No et quedar res per aprendre!.

#3 botifler1914, Sinitaca, 21/02/2017 - 16:30

Espectante ante la rueda de prensa de la triste Neus, con que mentiras, lloros y lamentos nos regalará este Martes????

#2 , Sinitaca, 21/02/2017 - 16:28

Estoy espectante ante la próxima rueda de prensa de la triste Neus, con que mentiras, lloros y lamentos nos regalará?????

#1 Ramonnn, Castelldefels, 21/02/2017 - 15:34

en Puigdemont és una mica xuleta, oi? Es pensa que la resta són idiotes