Publicitat

Mas no aconsegueix estovar el Govern espanyol

Rajoy no es mou

Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha indicat que el el president de la Generalitat, Artur Mas, “coneix perfectament la posició del Govern espanyol” amb el refererèndum i, per tant, no veu necessària cap trobada per tractar-lo.

La número dos de l’Executiu de Rajoy ha contestat així a Mas, que en una entrevista a RAC-1 s’ha mostrat “disponible” per veure’s amb el president Mariano Rajoy “en qualsevol moment, i sense condicions pel que fa al contingut de la reunió” però ha advertit que “seria una reunió entre zombis” si no parlés de la consulta. 

Sáenz de Santamaría, a pregunta dels periodistes, ha manifestat que “el president de la Generalitat coneix perfectament quina és la posició del Govern d'España i del seu president sobre la convocatòria d'un referèndum”.

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'aquest divendres ha afegit que "ni el Govern ni el Parlament ni cap altra instància que no sigui el conjunt del poble espanyol pot decidir sobre aquest tema, perquè són els propietaris de la sobirania". "Ni el Govern espanyol ni el Parlament poden decidir una cosa que  tots els espanyols", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 La cara, mirall de l ´ànima, bcn, 08/03/2014 - 03:03

Veig que a la Soraya ja se li va veient la cara de mala llet...

#2 JaviS, Bcn, España, 07/03/2014 - 17:12

Rajoy no puede hacer nada, sólo acatar las Leyes ..

"La Generalitat ens roba"

#1 Josep-Maria, Barcelona, 07/03/2014 - 15:32

Nosaltres sí que ens movem: que si els soberanistes anàvem junts a les elecc. de Brussel·les, que si ara ja no; que si farem referèndum, que si plebiscitàries (ara Mas diu que d'aquestes no n'hi haurà). Admirables, la unió i constància dels soberanistes: res de partidisme; només pensen en Catalunya.