Política · 8 de Març de 2014. 19:49h.

Rajoy passa al contraatac

El líder del PP acusa Mas de "lluitar contra el món"

Rajoy passa al contraatac

Rajoy, durant el seu discurs

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat el seu missatge contra la consulta catalana subratllant que té molt clar que "no hi ha referèndum" a Catalunya i ha ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de "lluitar contra el món" i l'ha advertit que amb aquesta actitud "no es guanya mai". 

Durant el seu discurs de clausura a Sant Sebastià del Congrés del PP basc, Rajoy ha explicat que ahir va ser a Dublín al Congrés del Partit Popular Europeu i que allí es va poder comprovar que el futur i el que és just és el que està defensant el Govern a Espanya: "la sobirania nacional, la liquidació de les fronteres i la integració". 

El cap de l'Executiu espanyol ha advertit Catalunya que rema contracorrent. "N'hi ha que s'entesten a lluitar contra el món i no es guanya mai lluitant contra el món. És impossible", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#31 barretinaire, bcn, 09/03/2014 - 14:41

El discurs unionista, que s'atorga la representació del món i barreja desitjos amb realitats, vol fer creure que la UE muntarà un apartheid al sud d'Europa perquè així li demanaran els pidolaires espanyols. Qui s'ho creu?

#30 barretinaire, bcn, 09/03/2014 - 14:37

"Cat saldrá del euro", menteixen a Madrid. Qualsevol banc del món, no cal que sigui de l?eurozona, si té una sucursal a la UE i a través d?ella emet bons, obligacions, cèdules.. aquests actius són vàlids com a garantia al BCE per a obtenir liquiditat. http://economistes.assemblea.cat/wp/?p=3311

#29 barretinaire, bcn, 09/03/2014 - 14:24

Els russos veten l'entrada d'observadors internacionals pel referèndum 'il·legal' a Crimea. Un dels arguments espanyols és que a una consulta il·legal no vindria cap observador i no es tindria en compte internacionalment. Els arguments dels espanyols un cop més es demostra que són mentida.

#27 LOLA, BCN, 09/03/2014 - 12:10

Tú, el Bàrcenas, etc... teniu molta credibilitat... es mes, ser español a la força es un orgull per tots nosaltres...

#26 Gavarres, Girona, 09/03/2014 - 11:54

Mostra de com disparar-se un tret al peu. L'obsessió de l'Estat espanyol de tenir la raó absoluta. Les seves paraules perden tota la força.