Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2008. 13:34h.

Rajoy 'passa' de Nebrera

La diputada es queda sense poder saludar el president del PP

Montserrat Nebrera s'ha quedat sense saludar Mariano Rajoy en la cloenda del congrès del Partit Popular de Catalunya. En acabar el seu discurs, el líder del PP se n'ha anat a saludar un per un els membres de la nova executiva -que ocupaven dues taules-, Nebrera s'ha acostat a l'estrada des del seu lloc i ha intentat apropar-s'hi però sense èxit. Entre dirigents del PPC, fotògrafs i personal de seguretat no ha pogut fer-se la que hagués estat sens dubte la foto del congrés. Rajoy no l'ha vista o ha preferit ignorar-la. La rival d'Alícia Sánchez Camacho ni tan sols estava asseguda a les primeres files, sinó a la tercera -reservat per a diputats- per raons estrices de protocol malgrat el 43% assolit dissabte.

El president del Partit Popular tampoc ha fet cap esment a la diputada del PP en la seva intervenció. En canvi, sí que ha tingut paraules per a Alícia Sánchez Camacho, Daniel Sirera, Ana Mato i fins i tot la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, convidada a la sala juntament amb altres representants de forces polítiques i socials. Nebrera s'ha hagut d'acontentar amb saludar alguns fidels mentre Mariano Rajoy encara va tenir temps, com és habitual en aquesta mena d'actes, saludar un munt de militants del PP abans d'abandonar l'edifici.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Catala, Reus, 06/07/2008 - 18:53

Diuen que el Congrés ha sigut democràtic perque el vot era secret i en una urna, També ho era a finals del XIX. Els cacics de l'època són ara la direcció del partit. Critiquen al contrari amb allò que fan ells. Lamentable.

#4 cabreado, BARCELONA, 06/07/2008 - 17:28

No es cierto que Montse llegara tarde, pues cuando llego estaban las 3 filas de delante, vacias, No querramos justificar lo injustificable, aunque venga de Mariano Rajoy.
creo que con los votos que sacó era para darle su gratificacion y al menos nombrarla

#3 ciutadà ppcc, Palma, 06/07/2008 - 16:51

Tot i no ser catalanista, Nebrera és massa catalana per a Rajoi i companyia.

#2 cabreado, barcelona, 06/07/2008 - 16:41

No entiendo como han hecho y siguen haciendo el vacio a Montse Nebrera. No quito meritos a Alicia , pero creo que Montse ha ganado a pulso todo, mientras que a Alicia, méritos de carrera a parte se lo han dado en bandeja de plata y en dos dias.

#1 un militant de més de 6 messos, Barcelona, 06/07/2008 - 15:05

La Nebrera no ha pogut saludar a Rajoy,entre altres coses, perque ha arribat tard al congres (gran educacio) i ha entrat a la sala quan Rajoy ja hi era dins. Per això ha tingut que seure en quarta fila (la resta de seients ja estaven ocupats,com és lógic)