Publicitat
Política · 15 de Maig de 2018. 19:31h.

Rajoy posa límits al diàleg

Recorda que ha de ser “dintre de la llei”

Rajoy posa límits al diàleg

Mariano Rajoy

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha acceptat l’oferta de diàleg que aquest dimarts li ha proposat el president electe de la Generalitat, Quim Torram, però li ha recordat que “ha de ser dintre de la llei”. El cap de l’Executiu central ha afirmat que “estic disponible per parlar, però la meva posició és la ja coneguda”.

Rajoy ha avisat des de Bulgària, on es troba de viatge oficial, que “a Catalunya només pot haver un president, una sola legalitat i unes úniques institucions vàlides”. El president espanyol ha afegit que “no hi va haver independència, ni República, ni n'hi haurà” i ha demanat que “es recuperi la normalitat”.

El cap del Govern central ha evitat parlar de línies vermelles, però ha assenyalat que “treballaré per a la concòrdia” i perquè “es governi en benefici de tots els ciutadans i no només per a una part”. “Cal complir la llei, qualsevol govern i representant ho han de fer”, ha reblat Rajoy.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Rodejet, Barcelona, 15/05/2018 - 20:44

Com diu Martín-Pallín antic membre del Suprem, no és el mateix un estat de dret que un estat de lleis. El Regne d'Espanya és un estat de lleis

#1.1 Doctor, Barcelona, 16/05/2018 - 07:19

Rodojet, antiguamente Xipolleig, estamos esperando tu opinión sobre esos pensamientos, trasladados en forma de texto, de tu gran líder Quin Torra, pero creo que como dice el refrán: perro no come carne de perro. Seguirás siendo el charnego palmero del señorito. No olvides ponerte el lazo amarillo al salir hoy de casa.

#1.2 Rodejet, Barcelona, 16/05/2018 - 19:52

Segueixi dient " vivan las caenas ".
S'ha de ser molt antiespanyol, o molt ximple, per ser fi, per no adonar-se de la destrucció que estan provocant a la imatge d'Espanya i als espanyols el Régimen.
Per intentar evitar la independència estan triturant la poca democràcia que hi havia al Regne d'Espanya.